Цитата:
Сообщение от Рост ®
Є одна фішка, об яку народ набиває собі купу шишок на лобі і інших частинах тіла. Розкажіть мені, хто що розуміє під сценою? А то є деякі стереотипи...
А стосовно сцени - я вважаю на даний момент так. Хороший тональний баланс дає хорошу сцену. Центральна точка переднього плану ніяк не буде по центру торпедо, якщо вона там, то це означає автоматичну кашу в звуці, як правило. Але хороший тональний баланс підрозуміває дуже чітке фокусування образів, вони ні за що не злипнуться, а це і буде сцена. Сидячи, накрутившись попою на ручник, або на задньому сидінні, сцену матимемо ідеальну. А спереду справа-зліва - вона буде зміщена в сторону, але теж цілком визначена. Тому, як і рік назад, кажу - шукайте тональний баланс і сцена знайдеться. Єдине - ні бюджетного, ні середнього рівня апаратура для цього не підходить... Майже.
|
Согласен. Майже.
Все дело в том что ты Рост совсем не строишь процессорные системы.
У меня вот с появлением СДД и введением задержек центральный образ стал на центр торпеды, и ты знаешь, мне это так нравиться.
На барабаны я положил. Честно. Просто поставил ЦО и сделал классную тоналку не потеряв в глубине сцены. На ширину сцены я тоже клал и все эти сопли о том что "блин не могу вытянуть правый(левый) край за стойку" с Блюза мне вообще не понятны.
Я не хочу сидеть в оркестровой яме.