Показать сообщение отдельно
Старый 02.11.2015, 10:24   #2085
Dima.
нудный

Длина: 247760мкм
Диаметр: 48мм
Смех

Цитата:
Чому я невчасно відповідаю на листи??? По перше листів приходить ДУЖЕ багато.
Але ще одне: постійно приходять листи з байками: тих байок - шо день то більше...
я вже втомився слухати їх по телефону:
дуже часто до мене звертаються з такими історіями:
от в мене на селі є циркулярка вуйкова,
вуйкові вал точили на котельні за могорич, плити вуйко спи*див на роботі з заводської циркулярки,
мотор вуйко спи%див з сусідської бетономішалки, а кабель спи%див на роботі від кран-балки.
Файна циркулярка, ні в кого такої нема, але вуйко після інсульту вже не годен на ній робити.
То вона вже 20 років стоїть на дворі, кури на ній несуться і пес до рами привязаний ланцюгом.
Троха заржавіла, бо пес на наї посцяв, але мотор був замотаний клейонкою,
ми її включали - підшипники вклинили, ми шків зубилом збили, підшиники поміняли,
продавець на базарі казав шо підшипники "з тих ліпших".
Але вал чось почав бити, ми його рівняли, бляшку підкладали і т.д.
Потом вал прокрутило в корпусі, ми його сваркою прихватили до підшипника.
А ті підшиники шо погано сиділи в корпусах то ми сваркою наварили і забили кувалдою тугенько.
Але шось все-рівно вона не робить так як в вуйка. Короче треба шоб ви приїхали і її зремонтували,
виточили всі деталі які треба з доброї сталюки, бо ви то вмієте. І бажано шоб не дорого і на завтра....
бо то добра циркулярка, ше совєцка...не то шо тепер китай.........

п.с. я завжди стараюся з клієнтами говорити чемно, ввічливо, якщо відмовляти - то тільки лаконічно.
Маю стальні нерви і залізне терпіння як до людей так і до роботи)) але блін...це деколи вводить в ступор)
© Дядько Максим

Dima. вне форума  
0 (0)