Показать сообщение отдельно
Старый 28.06.2018, 17:50   #12
masster

masster

Машина: tavria,карб. Sandero Stepway 1.5D
Длина: 125890мкм
Диаметр: 42мм
Отправить сообщение для masster с помощью AIM

Цитата:
Сообщение от Belorus Посмотреть сообщение
Феерично, как всегда! Вывод о Беларуси и её президенте, по конструкции шкива лифта
З.Ы.: да, я бываю там раз в год. Следующей весной, обязательно постараюсь передать Ваше возмущение, конструкторам "Могилёвлифта".
А по чому ти судиш наприклад про Японію? По телевізорах, мотоциклах, машинах, наслідках землетрусів ... А про Францію? По парфумам, косметиці, коньяку... , і знов же-машинам. Машини, правда, картину псують. І в цілому картинка складається така, яка є. А про кацапщіну по чому судять? По написам в громадській паризькій вбиральні! Це ще Висоцький підмітив влучно.
Так що я цілком вірно все написав і зробив висновки.
Невже хтось подумав що ти вірно написав?
По людях, країнах-судять по їх справам, та результатам цих справ. Техніка, теж результат. Думки, розрахунку, майстерності, роботи. І вийшла ось така говно техніка. На їх сучасні трактори, теж не добре кажуть. А оскільки всі купують Каматсу, та Вольво, то думаю і Бєлаз, теж не в шоколаді.
Бяларус, швидше за все-стара бабецела, з нафарбованими губами, яку до того ж, роз'їдає з середини власна язва кумовства і протекції начальствующих висерків.
пс. І там ясно написано-Один з десятків прикладів.

Последний раз редактировалось masster; 28.06.2018 в 17:52.
masster вне форума   Ответить с цитированием