Цитата:
Сообщение от primuss
Ну так кто ж проектировал? Продумывать нужно все ДО того, как придут печатки с Китая 
|
Не знайшов я мікросхеми 78r05 в корпусі dpak. Думав переробити живлення, але не ризикнув давати в виробництво не перевірену на практиці плату.
Цитата:
Сообщение от Kino
Не, это его первые печатки из китая, без косяков не может быть. Тем более прилепить радиатор не проблема.
|
Таких плат виготовлених вручну вже багато їздить по Україні і поки що жодна з мікросхем не вилетіла, в мене в машині взагалі на неї дує гаряче повітря з пічки, так як лежить в корпусі з радіоприймача Київ-4 (були колись такі за часів срср конструктори) з правого боку тунеля під пічкою. Просто коли недавно поміняв в схемі живлення підсвідки ЖК дисплея біполярний транзистор на польовий склалось вжаження що мікросхема почала грітись більше ніж повинна, хоча раніше я таким питанням навіть не задавався. Можливо і марно кіпішую.
Цитата:
Сообщение от Kino
Помню на этапе проектирования я Володимиру советовал поставить импульсник и забыть проблемы нагрева, но он настоял на таком решении.
|
Пам"ятаю таку пропозицію, там ніби виграла економічна складова, точно вже не пам"ятаю.
Цитата:
Сообщение от Kino
Ты пьян? Это его хобби, работает он ваще где-то в налоговой, причем тут коммерческое производство? За 300 грн. можно постоянно исправлять и перезаказывать эти платы.
|
Насправді вироби йшли на продаж, я взагалі цим не хочу більше займатись, просто є один постійний клієнт який вже мене майже рік часу діставав щоби я йому зробив БК, то я йому сказав, що якщо получиться замовити в китайців плати то виготовлю.