Показать сообщение отдельно
Старый 11.11.2019, 15:00   #5
RABBS 2.0

RABBS 2.0

Длина: 23530мкм
Диаметр: 22мм

Цитата:
Сообщение от Rambo Посмотреть сообщение
Чому ж виступаю? Просто, мені цікаво, що і чому.Ну не водили мене в дитинстві в церкву і не привчили до догми, що "многіє знанія - многіє пєчалі". Хоча, зараз я розумію її суть. І чому за вивчення Тори представником нижчої касти або не євреєм, потрібно було його вбити. От вам і розділення на освідчених і не дуже. Освідчений почнинає сумніватися і перестає бути рабом. Він шукаї не таємниче знання (це придумали недалекі, зациклені люди). Він починає шукати відповіді на питання, яких у нього з новими знаннями з'являється все більше.
А що-до мультфільмів - всі теорії варті одна другої (с), знову ж таки, Воланд.
так по вашим же рассуждением и выходит что не могло быть на разбитых скрижалях ничего особенного, чего мы сейчас не знаем или оно нам необходимо. узнавать, постигать, творить, креативить это то к чему, между прочим, Христос призывал в притче о талантах.
и то что за всю историю человечества религиозные лидеры часто сопротивлялись творчеству и познанию, говорит только о больших проблемах в душе этих лидеров. очень больших. но не о том что именно этого и хотел Бог