Цитата:
|
Сообщение от kkk
Цитата:
|
Сообщение от HumanKM
немає нічого кращого за Піонер
|
Просто цікаво - з якими ще брендами шановний автор порівнює, і на якому обладнанні після головного пристрою це прослуховується, а також які критерії оцінки "кращості" - аналіз АЧХ, тестові диски, і т. ін. ? 
|
Пояснюю!
Сфера моєї діяльності - барига комп"ютерної та побутової техніки. Через мої руки пройшло дуже багато усіляких речей, в тч магнітол. Я їх міняю раз на пів року. Моє враження про магнітоли складається з наступного:
1. Я їх прослуховую безпосередньо в автомобілях (своєму та своїх товаришів).
2. Про надійність знаю як ніхто інший, бо саме я вожу їх на гарантію і тому з впевненістю можу судити про це.
3. Незабувай що мова йде про бюджетний клас і я звичайно не слухаю іх на нідсилювачах та супер дорогій акустиці, як правило це овали 6х9 Піонер, Кенвуд, ЖВС (нажаль інших в моєму розпорядженні покищо немає).
4. Вважаю що цифри тобі (АЧХ, ДБ,........) мало про що скажуть(часто вони просто не правдиві), у кожного свої вуха і свої примхи - тож не обов"язково те що подобається мені сподобається тобі!
5. Ледь не забув - я також брав до уваги зручність користування, це для мене також грає велику роль і напревеликий жаль мій піонер на найкращий в цьому плані!
Хотів би додати - великий респект товаришам які пропонують такі марки як Альпайн та Кларіон!