Показать сообщение отдельно
Старый 17.07.2006, 09:33   #4
HumanKM
Гость

По умолчанию Re: Фото с Переяслава 08.07.06

Цитата:
Сообщение от Rost_Banker
Цитата:
Сообщение от HumanKM
Шкода хлопці що я не знав про ваші плани на переяслав - сам я тут живу, я б Вам підказав куди ще їхати слід - тож як надумаєте ще разок до нас в гості пишіть мені. Дам цінні поради!
а чому б зразу не написати, для всіх, на майбутні поїздки?
В місті все дуже швидко міняється - і тому там де зараз гарно, завтра може бути погано! тому напишу коротко про найважливіше в мандрівках!
В м. Переяслав-Хмельницький майже 30 музеїв. З них є кілька дуже навіть достойних! Звичайно музей номер 1 це відвіданий Вами музей ПІД ВІДКРИТИМ НЕБОМ, або як зараз модно казати ПРОСТО НЕБА!
За ним я б відвідав музей Шевченка - оснований в будинку Козачківського, лікаря Тараса Григоровича. В цьому будинку було написано славнозвісний ЗАПОВІТ та намальовані відомі картини Шевченка.
Далі можна відвідати кілька дуже маленьких але цікавих музеїв - музей архітектури, Діарама (Розташована в старинній церкві та відображає події взяття букринського плацдарму під час другої світової війни), музей Сковороди. Ще є ряд музеїв маленьких та як на мене вузького призначення, для людей які цим займаються чи цікавляться - музей Української бандури (чи бандуристів), музей народного одягу...
Якщо ви подорожуєте не один день, можете зупинитися в готелі Пектораль прямісінько в центрі міста. Смачно попоїсти можна в Смерековій Хаті біль музею ПРОСТО НЕБА, або в Корчмі в самому місті!

Якщо шановні модератори перенесуть цю розповідь кудись для загального перегляду, то я обіцяю її постійно доповнювати!