Показать сообщение отдельно
Старый 23.03.2011, 20:48   #3
SLIVKA

SLIVKA

Машина: Симбол нев и олд
Длина: 12200мкм
Диаметр: 32мм
Отправить сообщение для SLIVKA с помощью ICQ

Цитата:
Сообщение от Alexxx_1982 Посмотреть сообщение
І так, за неділю їзди машинкою на літній гумі і дисках, було неофіційно проведено тіпа соцдослідження.
За цей період підходило куча народу із запитаннями:
...а це шо "восьмьорка" , збивали диски із толку людей, коли додивлялися шо це Таврія із О_О очима запитували : ...Аааа де брав і сікока??
....Ааааа на ВАзівську ходовку переробив??? коли відповідав що НІ!, знову здивування: ...А шо на рідні три шпильки???
Були навідь унікали (3шт, які підійшли біля автобазарчика навпроти автовокзалу), які довго і пристально оглядали і сказали шо ох...ні колпаки, бо вони такими на перший погляд видаються (я гайки закрасив у чорний колір, під стать дискам). І лише кількох істиних поціновувачів марки, сія обновка викликала подив...
PS: зараз залишилося не вирішеним невеличке питання, в який колір пофарбувати задні гальм.барабани?? Червоний- стандартний, не буду, так роБЛЯть всі...
Залишився чорний і сірий (під колір кузова). Хоча більше схильний до чорного.
Передні фланці не фарбуватму.
е така краска в балончиках польска під хром, поверхня після 2-3 покрасок смотриця афігенно, а балончик вартував втурік на 5-7 грн дорожче від звичайних там синього чи білого десь порядка 25-30 грн, а е і колір металік сірий, під колір кузова
балончика вистачить на 3-4 роки кожен рік поновлювати, головне сопло промивати шоб краска не засохла
0 (0)