Потеплішало, зачесалися руки, треба шось робити
В понеділок вирішили перебрати ходову. Поїхали в гараж до Вадіма, і почали розбирати. Найбільше намучилися з вибиванням рульового наконечника і з зніманням задніх амортів з балки… аморт зліз з сайлентом, а внутрішній палець лишився на балці, потім прийшлося його розрізати болгаркою і вибивати зубилом, але якось зняли…. Після розборки ходової, виявилося шо опорні мають страшний люфт і стук…. Шарові і рульові наконечники в ідеалі, стойки тоже.

Поїхали в заводський магазин за опорними, з 8-ми комплектів вибрали 2 нормальних, попадалися такі шо взагалі були без підшипника 0_о…. 175 грн штука, ппц…. + розвальні болти + сайлентблоки задніх амортів…. Все разом в районі 450 грн… ппц.. )))

Почали розбирати стойки…

Вже давно були куплені задні пружини від 2111, їх ми поставили на перед, а передні поставили на зад…. Точно скільки зрізали витків не скажу, бо різали пару разів, «ну давай ше трошки різанем»? «ну давай!»
Але обрізали більше ніж було до того, це точно)
Потім всьо зібрали…

Закінчили десь по 23…. Поки зібралися, поки відвіз Вадіма додому, і вже наступило 00.00 19 квітня, моїх 20 років)))

Ну шо я скажу покатавшись 3 дня… на диво, табуретки нема…. Вони навпаки мені здаються м»якші ніж були стокові, але це на початку ходу вони мякші, а коли машина починає просідати – вони стають дуже жорсткі… при різких стартах або різкій зупинці морда не «клює» і не задирається…. Ну і крени реально менші…. На багато… втрат в комфорті ніяких, зато рулиться краще…
В планах було сильне заниження, але не получилося…, а може це і добре, ато з нашими дорогами і моїм обвісом… це мого погано закінчитися для переднього бампера))) хотя ми різанули більше витка ніж було до того… але машина поустилася десь на 1.5 см +/-…. Хотя заспокоює те, шо пружини нові, і ше 100% просядуть… тому почекаю трошки…
А сьогодні поїхали на площадку 5 км за Тернополем, на тест-драйв + фотосет)
Рулиться дуже класно, в повороти влітати можна і на 90, страшно тільки за резину, хотя і Гуд Єр і тойо тримає дуже добре… але такого робити не треба, тим більше на загальних дорогах…