прикінь, і додаток "J" теж
та ніхто про це не спорить, я про те що є нелегальні або напівлегальні раллі,
кількість конячок в 305 обмежено))))) в раллі по регламенту))))) я ше тиждень буду ржати - красава, регламентом сказано шо має стояти рестріктор, от він і не дає віддавати більше коней, покажи мені цю статтю регламенту про 305 сил
ну давай ше піпіськами мірятися будем, шас ми Юру між Маріуполем і Фінляндією виловимо шоб він мені розказував що я і так знаю, може зараз і самому почати перечисляти кого я знаю з спортсменів організаторів або суддів, кому воно зараз треба
рівно тиждень назад Борис Донський розказував нам про нюанси побудови боєвих, і особливості варки каркасів, "где-то" чув))), а шо можна побачити з ковша каркашеної машини на допі, "где-то" бачив))))
Спасибо за бан
Цитата:
Сообщение от Varggoth
держи клоун:
"Статья 254. Технические требования для Серийных автомобилей (Группа N)
Изменения в СТАТЬЯ 6.
6.1 Двигатель
Максимальный внутренний диаметр рестриктора – 33 мм. Он должен быть выдержан на длине не менее 3 мм, в направлении
потока воздуха от плоскости, перпендикулярной к оси вращения турбины и расположенной максимально в 50 мм вверх по
потоку от плоскости проходящей через верхние по потоку оконечности турбинных лопаток (см. Рисунок 254-4).
Этот диаметр должен быть соблюден, независимо от температурных условий.
Внешний диаметр рестриктора в его самом узком месте должен быть меньше чем 39 мм, и должен сохраняться на расстоянии
5 мм в каждую сторону.
Применение: Разрешено для Группы N с 01.01.2010г."
і сама стаття http://www.m-sport.com.ua/content/im...oad/254(1).pdf
|
Дядя регламент почитай Раллист ..уев
ДОПУЩЕНІ АВТОМОБІЛІ
6. АВТОМОБІЛІ, ЩО МАЮТЬ ПРАВО БРАТИ УЧАСТЬ У ЗМАГАННЯХ
6.1. До участі у заліках Чемпіонату України з ралі допускаються легкові автомобілі внесені у Національний реєстр спеціальних механічних транспортних засобів для автомобільного спорту наступних груп:
- „А” та „N” - автомобілі, які відповідають омологаційній формі ФІА та вимогам ФІА (додаток „J” до МСК ФІА), та
- „У”, - сертифіковані ФАУ автомобілі,(які відповідають сертифікаційній формі ФАУ) та технічним вимогам ФІА (додаток „J” до МСК ФІА), в тому числі омологаційній формі ФІА, дія якої закінчилась на день проведення передстартового контролю.
Сертифікація автомобілів, які мали омологацію в минулому, відбувається за спрощеною процедурою, затвердженою ФАУ.
6.2. До змагань в абсолютному заліку допускаються такі автомобілі:
- автомобілі групи „А” з об’ємом двигуна до 2000 см3 включно, в т.ч. підготовлені за вимогами «Super 2000 Rally»;
- автомобілі групи „N” з об’ємом двигуна до 3500 см3 включно;
- автомобілі групи „У” з об’ємом двигуна до 4000 см3 включно;
6.3. До змагань в окремих класах допускаються такі автомобілі:
- клас N 4 - автомобілі групи „N” з об’ємом двигуна від 2000 см3 до 3500 см3 включно
та автомобілі підготовлені за вимогами «Super 2000 Rally»;
- клас N 3 - автомобілі групи „N” з об’ємом двигуна до 2000 см3 включно;
- клас N 2 - автомобілі групи „N” з об’ємом двигуна до 1600 см3 включно;
- клас N 1 - автомобілі групи „N” з об’ємом двигуна до 1400 см3 включно;
- клас А 7 - автомобілі групи „А” та групи „N” з об’ємом двигуна до 2000 см3 включно;
(крім автомобілів що підготовлені за вимогами «Super 2000 Rally»)
- клас А 6 - автомобілі групи „А” та групи „N” з об’ємом двигуна до 1600 см3 включно;
(в тому числі.автомобілі підготовлені за вимогами «кіт-кар 1600»)
- клас У 12 - автомобілі групи „У” з об’ємом двигуна до 4000 см3 включно;
- клас У 11 - автомобілі групи „У” з об’ємом двигуна до 2000 см3 включно;
- клас У 10 - автомобілі групи „У” з об’ємом двигуна до 1600 см3 включно;
- клас У 9 - автомобілі групи „У” з об’ємом двигуна до 1400 см3 включно;
7. КЛАСИ
7.1. Зміна класу
Якщо під час Технічної Інспекції виявлено, що автомобіль не відповідає заявленій групі та/або класу, він переводиться до відповідної групи та/або класу рішенням Спортивних Комісарів, за рекомендацією Технічного комісара.
Силка [/url]http://autosport.kh.ua/_ld/0/13_2010.pdf[/url]
Цитата:
Сообщение от Varggoth
та ти шо, та ти тут прямо мене просвітив, я навіть не знав шо машину можна розібрати
|
Не знал что ты на столько глуп 8(
Цитата:
Сообщение от Varggoth
щас кожному оленю представлятися, судя по твоїх постах ти якшо і був на чайці то бутилки там збирав, ніодного вірного технічного аргументу тільки бредятіна, і їзджу я без спонсора, можу на таку справу сам гроші заробити
|
О ВЕЛИКИЙ РАЛЛИСТ Все с тобой понятно не участвовал и не будешь
Цитата:
Сообщение от Varggoth
мені не треба в київ пертися щоб в бойовій машині "посидіти", а кольцо мене не цікавить, а на чайці стояв кільцевий краз який виступав на початку 90-хх в європейському чемпіонаті
|
Ну и сиди у себя там в зажопинске =)
Извиняюсь за столь долгий ответ масину подготавливаю к покраске =)
А И КСТАТИ КЛОУН ВСЕ ТАКИ ТЫ =)
так і не треба мені нічо розказувати, можеш просто перевірити то що тут від мене написано, і blgorka я тобі не хамлю, а ти будучи неправим вводиш в оману людей на форумі, негарно получається
і шо кому не ясно Я приймаю участь чемпіонаті україни по раллі і в гірських перегонах(підйом на холм), і надалі пропомую підкріпляти спор тех документацією