Цитата:
Сообщение от Рост
Краще би спл-клуб віднісся більш серйозно до оцінки якості звучання, але цього, як я розумію, не намічається, бо не вигідно. І що залишається? ЕММА і ІАСКА.
|
Невигідно в якому плані ? Мені так здається, що ЕММА з Аляскою більше до емоційної оцінки схиляються, а СПЛклуб - то технічно-формальної. Останнє особисто для мене більш підходить, бо я особисто для себе сам собі суддя, і оцінки в мене дві - "подобається" та "не подобається". Жоден суддя з золотими вухами мені не розкаже як зробити так, щоб подобалось особисто мені. А ось як джерело ідей та можливості подивитись на досягнення та недоліки таких же не с повна розуму, як я - змагання просто безцінні
Так чи інакше виходить, що обї"ктивно кращого більш точно завжди візначає більш формалізована процедура. В реальному житті навряд чи є різниця між спортсменом А з результатом забігу 36,669 секунди та спортсменом Б з його 36,633 секундами. Але формально у першого золото, а у другого - срібло. А емоційно - вони ж однакові, і може навіть Б краще, бо в нього труси та майка пасують одне до одного