Показать сообщение отдельно
Старый 12.08.2011, 09:21   #848
_АНТОН_

_АНТОН_

Машина: Dacia Lodgy. Днепр 10-36
Длина: 12630мкм
Диаметр: 31мм
Отправить сообщение для _АНТОН_ с помощью ICQ

приїхав в вінницю шоб розвертку купити і заодно фотки закину.
SEREGA! фотки прошу не переносити,бо нема для них підходящої теми...пізніше в бортовичок перенесу

вот стара лампочка:

вся ржава була і в середину вода затікала.вирішив края обмастити герметіком.прозрачного небуло прийшлось тим шо під руки попав:

тадааа:

а ось вчора хімічив:

для тих хто не зрозумів-двері сняв щоб петлі на клапана поміняти

а ось та фігнюшка роспорна.спочатку її нуно вибити(під низ поставити шось металеве шоб вперти завіси) вибивати штирьом 6мм(мені під руки попав старий гвинт)

перед тим як все це ргобити краще все залити введешкою чи ше чимось .я спочатку не зробив про що потів пожалів.но праві двері вчора "залив" тормозухою думаю сьогодні вже буде лекше вибивати .
вибивши розпорочку вививаєм цю довбану трубочку.вибиваєм вверх.шоб зрушити її з місця вибиваєм болтом на 8(або пробойчиком що на фото нижче), а вже потім можна гвоздіком "150".чому гвоздіком? тому що нема чим підлізти(будете робити поймете) а гвоздік можна трохи вигнути і вибивати.

всьо побіг на базар за розверткою.
кстать.розверткою на 9 для проби розвернут отвір в металі 5 мм.вставив клапан і він мав невеличкий люфт.(може розвертка на 9.1мм..мене це не задовольняє і тому думаю розвертку брати на 8.9 або краще всього шоб регулірувалась..

P.S хто буде купляти розвертку питайте чи можна буде повернути.бо на мотик в прошлому році купляв а вона навіть втулочки і шатунах неможе розвернути(тупа попалась).я на прошлому тижньові спитав якшо тупа буде то можна буде повернути сказали шо нє.то нашо викидувати лишні гроші?так шо шукайте....

встановлення та обслуговування кондиціонерів.
_АНТОН_ вне форума  
1 (1)