Буду перший.
В п’ятницю ввечері після важкого трудового дня, заїхав на заправку, так як пістолєтчики були зайняті, сам вставив пістолет в бак, пішов розраховуватись. Коли розрахувався на автоматі повернувся до машини, відкрив дверцята і сів, завів машинку і поїхав. Як в наслідок вирваний пістолет з колонки.

Мене одразу начали розводити що я зламав муфту з’єднання шланги і пістолета яка коштує 300грн. (тобто я попав на бабло). Після чого я залишив в залог паспорт і поїхав шукати гроші. Але дякуючи дружині що вона згадала за одного нашого знайомого, який працює в органах, передзвонили йому за допомогою, після декількох дзвінків і вияснення різних подробиць, виявляється, що на сучасних заправках на цих з’єднаннях стоїть защита від дураків. Тобто, коли хтось, захоче вирвати шлангу, то там стоїть муфта яка роз’єднується, і потім за 10 хв. все збирається назад. Таким чином ремонт обійшовся мені в 50грн. та кучею спалених нервів.

Є декілька відомих мені розв’язання ситуації:
1. Викликаємо ДАЇ, складаємо протокол, після чого приїжджає служба по ремонту роблять свою роботу, виставляють рахунок і ви його сплачуєте (муфта стільки то, робота стільки-то).
2. Говорите що ви не на стільки дурний як їм хотілось би, що даєте 50грн. за ремонт. (але якщо є камери спостереження і після ремонту муфти будуть якісь проблеми до вас можуть бути претензії).
Важливо при всіх ремонтах і замінах самому спостерігати за роботою щоб дійсно не розвели і не підміняли робочі деталі на гімено, а то дійсно прийдется вивалити нормальну суму.