Показать сообщение отдельно
Старый 29.08.2011, 21:40   #1298
Alexxx_1982

Alexxx_1982

Машина: Tavria 1.4L Ice+LPG2/ АМС-550/ ВАЗ-21104 1.6 8v+LPG4
Длина: 8910мкм
Диаметр: 30мм

По дорозі на обідню перерву на перехресті вул.Сєвєрної і К.Маркса, біля магазину Броніслава було замічено попрадзенкових чуваків родом із племя гаїв, які тупо стояли на самому перехресті і "щимили всіх хто їм сподобався" після вихідних, видно тупо виїхали попастися:

Один із них (той що на фото стоїть спиною) мені зауваження спробував зробити на тему того що я типу дуже близько до дороги стою, і що мене можуть ненароком зачепити...
На це я йому відповів що стою за межами проїзжої частини, на узбіччі, і що тут зараз є "вони" на перехресті без увімкненого синього маячка для того щоб слідкувати за тим щоб мене не зачепили.
Гаєр подумав і добавив що він типу мене попереджує, я йому також добавив що краще б він попереджав на дорозі водіїв яких зупиняє за незначні порушення і неполадки (лампочки, не такий протектор на запасці), а не виписував їм штрафи, не цікавлячись чи є у людини гроші і чому він так виїхав...
На що він мовчки розвернувся і сів у свій службовий автомобіль із держ номером 0130. Видно не витримав критики
PS: 1:0
Alexxx_1982 вне форума  
3 (3)