Тема: ТОРМОЗА
Показать сообщение отдельно
Старый 27.10.2011, 20:05   #125
martun

Машина: Таурег
Длина: 1600мкм
Диаметр: 32мм
Отправить сообщение для martun с помощью ICQ Отправить сообщение для martun с помощью Skype™

думав може в когось таке вже було. ато я затратив півтора тижня на перебір ходової, заміну всякої там херні і три дні на пропавші тормоза. руки всі покоцані, і всі так тупо відповідали: прокачай систему нормально. або 40 гривень і я тобі прокачаю. так ніби з дауном розмовляють. я вже був і головний поміняв. тепер я довольний слон. але всеодно, задрав мене вже цей конструктор для дорослих. скільки раз я планував скинути її з моста в річку, ви собі навіть не уявляєте, і два раза підпалити.
як говорив врач з нашого тавромагазину: цілий інститут пахав, щоб все в таврії вирахувати, тож ти дурак якщо перейшов на 8му ходову і допомагати я тобі не буду. ще щось там про тормозні зусилля і таке інше.(я ж просто хотів щоб він хід педалі мені правильно виставив). в анал його той інститут потрібно ,,,,, . Всеодно зробили все через той самий отвір. курва, таврія дешевша за любу інакшу машину, та запчастини, їх якість та обслуговування цего терка в рази дорожча навіть за той самий ВАЗ. я в шоці просто. в мене слів бракне.
вибачте, накипіло
martun вне форума   Ответить с цитированием