Показать сообщение отдельно
Старый 03.11.2011, 21:19   #4
Vavasik

Vavasik

Длина: 2170мкм
Диаметр: 35мм

В цілому я машиною задоволений але довелось добре обезшумити машину, бо в стоковому варіанті вона жахлива. Отже на протязі 2008 року поступово була зроблена тотальна шумоїзоляція салону. Були використані: бімаст бомб, вібропласт м2, сплен, бітопласт, біпласт, маделін, войлок. Так стало значно комфортніше їздити, але вага авто збільшилась на кілограм 40.
На гарантію я забив після нульового ТО. на 7 т км потік сальнік лівої півосі в коробці переда-замінив і заодно залив в коробку масло ХАДО 80 В 90.
12т км заміна датчика ПДЗ.
На 20 т км замітив брак ремня приводу-замінив.Заодно регулювання клапанів.
30т км - трос зчеплення.
35 т км- кульові опори (одна була добра, але поміняв дві)
37 т км - зігнив глушник в середині-заміна.
49 т км - регулювання клапанів.
47 т км - заміна охололджуючої рідини на "Громекс" - сильно мені не сподобалась та рідина! Силно почорніла, зробилась як болото. За кілька тисяч потекла помпа і заклинив термостат! сталось це на 56 т км.
55 т км - заміна шарових і рульових наконечників.
Ціле літо проїздив на воді періодично міняючи її поки не вимив залишки того ГРОМЕКСУ, шляк би його трафив! Промивав якоюсь приблудою для промивки, оцтом, спрайтом, короче довго мив)))
Після цього залив тосол на 60 т км і маю на разі чисту годину.
Ще десь в районі 57 ст км замінив диск і корзину зчеплення з вижимним підшипником. Диск поставив "рідний" а корзину поставив "сенсовску" бо іншої не було. Моя стара корзина тріснула, може через мою агресивну їзду )))