Цитата:
|
Сообщение от HumanKM
Цитата:
|
Сообщение от Рост ®
Тут проблема в тому, що хоче людина ящики в Люкс, але заочно, машина не у Львові. А я буду на цьому тижні робити ящики в стандарт, тому і питання виникло.
Дякую.
|
Хотів би тебе попросити від імені тавроклюбу! Якщо робитимеш у стандарт - дай будьласка чертежі і можливо фотозвіт як можна детальніший, думаю це зможе наштовхнути на діло а не на бажання зробити щось подібне і собі! Так як твої витвори непогані - хотілося б отримати мануал по виготовленню!
|
Бачите, мені скучно перетворюватися на столяра, зробити щось одне і на потік, як китаєць - шляп, шляп... У мене все так би мовити ХендМейд, усе наступне в чомусь відрізняється від попереднього. Ну і я багато речей роблю "по місцю". Зробив основу, а тоді дивлюся - тут треба так, тут треба сяк. Тому мої креслення не матимуть сенсу. А креслення основи - так справи то, кусок картону, відрізати по місцю зайве - от і макет. І якщо хтось лінується потратити пів години часу на макет, то і самі ящики він не зробить, тут я повністю погоджуюсь із Севладом. Був я свідком, як ряно люди кидалися ваяти за чужими кресленнями і залишали справу на пів дорозі.
Стосовно детального фотозвіту - за можливістю. Цифрової камери не маю, в мене хороша плівкова зеркалка, а возитися зі скануванням негативів і т.п. у мене зараз немає часу. Фоткати ж комунікатором - можу, але там 640х480, самі розумієте, що з того вийде за якість.