прокачка тормозов
Справа така: заміним лівий супотр на таврії (авто 2000 року), бо в старому поршень не хотів повертатися назад і відпускати колодки, колесо було заторможене. Супорт "АТ" (поки прокачував його злизав звичайним ключем на 8 грані з спускного штуцера грані; поставив штуцер зі старого супорта). Коли прокачував томозний контур лівого колеса, супорт був ще не встановлений на місце. Допоможіть розібратися в таких питаннях, наперед вдячний.
1. Чи достатньо прокачати лише замінений робочий тормозний циліндр? Не всі колеса?
2. Якщо під час прокачки були повітняні бульки в бачку (задня половинка), то ймовірно, що повітря портрапило в інші контури?
3. На авто я проїхав близько 1тис.км після покупки, на вигляд гальмівна рідина нормального кольору, чи справді перевіряють придатність ТР (ТЖ) методом: якщо горить?
4. Скільки потрібно спускати ТЖ з штуцера випуску повітря, після того як повітряні бульки припинилися? Бо ж повітря може залишитися в магістралі? А скільки при заміні ТЖ?
5. В якому порядку прокачувати контури? В мене ГТЦ не такий як в мануалі є фото, можу дати схему магістралей.
|