Тема: ТОРМОЗА
Показать сообщение отдельно
Старый 24.11.2011, 13:43   #178
Vasyl 1960

Vasyl 1960

Машина: Славута 1,2S 2003 г.
Длина: 2870мкм
Диаметр: 26мм

Цитата:
Сообщение от Petya Посмотреть сообщение
4. Скільки потрібно спускати ТЖ з штуцера випуску повітря, після того як повітряні бульки припинилися? Бо ж повітря може залишитися в магістралі? А скільки при заміні ТЖ?
5. В якому порядку прокачувати контури? В мене ГТЦ не такий як в мануалі є фото, можу дати схему магістралей.
Якщо Ви на клапан випуску повітря (штуцер) одягли непрозору трубку, то прокачуєте до тих пір, поки в ємкість для збору рідини не перестануть виходити бульбашки (побачите). А якщо трубка прозора, то Ви бульбашки бачитимете при виході з клапана. Перестали йти - колісне гальмо прокачане. Судячи по гальмівних трубках, що відходять від ГТЦ (як вони закручені), можна зробити висновок, що на авто ставився ВУТ. Швидше всього, контури працюють по стандартній заводській схемі. Так що прокачувати гальма, як вже тут писали.

Цитата:
Сообщение от Petya Посмотреть сообщение
А що означає прокачати ГТЦ? Як? Половину?
Коли Ви впевнені, що в контур, де нічого не міняли, не потрапило повітря, то можна лише прокачати той контур, де проводився ремонт. Не знаю, чи перевіряють гальмівну рідину таким способом, про який Ви написали. Якщо є сумніви - краще замініть.

Цитата:
Сообщение от alex_zp_ua Посмотреть сообщение
знатоки, вам вопрос!
[черный ящик в студию]
лампочка ручника может гореть потому, что проблема с задними колодками?
или проблема только в датчике под ручником?
Якщо не помиляюсь, коли лампочка гальма стоянки загоряється при гальмуванні, то це означає, що задні гальмівні колодки вже зношені до краю (поршеньки рухаються до межі, і рівень ТЖ в бачку падає аж до спрацювання датчика) (в "стандарті")..

Последний раз редактировалось Vasyl 1960; 24.11.2011 в 23:17.
Vasyl 1960 вне форума   Ответить с цитированием