нарешті тріснув трос зчеплення, а то я вже почав турбуватися що не такий як усі

рвався він поступово, тому був час підготуватися. міняв сам, нічого важкого

усе літо та половину осені турбував вентилятор - вмикався за графіком а вимикатися коли треба не завжди хотів, тож іноді доводилося його від'єднувати примусово. так я догрався до того що забув його після цього під'єднати і в тягнучці закипів. відтак вирішено було купити новий датчик. на старому всередині виявився великий шар накипу. не знаю, можливо це тосол неякісний, тепер відповідальніше підходитиму до вибору
почали поскрипувати задні гальма, заблимала лампочка - потік задній гальмівний циліндр. придбано нову оригінальну пару циліндрів та комплект задніх колодок TOMEX (Польща). при заміні поставили на місце пластину яка неприємно бринчала (біда всієї таврородини). тепер ручник тримає машину, а не просто деталь інтер'єру ))
перевзувся на Fulda Kristall Montero 2, придбану перед минулою зимою. у дощ наче трохи гірше гальмує ніж торік, хоча в цілому дуже задоволений
на прогріві неслабо диміла, тож перед зимою вирішив змінити свічки, які проїхали 25 тис. вибір впав на японські Denso. особливого покращення не помітив о_О
зараз пробіг десь 46 600. кожен день в середньому 80 км. заливаю переважно ANP 95+ італійського походження.