Показать сообщение отдельно
Старый 13.12.2006, 15:20   #22
HumanKM
Гость

По умолчанию Re: акустический поглотитель

Цитата:
Сообщение от Маша Синичкина
Цитата:
Сообщение от Olddad
1. Абсолютно никто не заставляет Вас следовать советам и рекомендация общающихся здесь людей.
Печально то, что кое-кто пытается давать рекомендации, не имея ни опыта, ни знаний.

Цитата:
Сообщение от Olddad
2. Хватит споров, это не ЧАТ и не Курилка. Всю демагогию - в личку, плиз!!!
Ухожу, ухожу, ухожу...
100%

Відповіді як і передбачалося я не отримав!
Виходить інженери Джамо та інших шанованих всім світом фірм немають ні практики ні опиту і саме тому пхають в саби все що під руку попаде! Що до мого опиту і практики то він в мене навідміну від ваших думок є, різниця заключається в тому що робити саби в авто мені практично не доводилося. Але виготовлення АС та сабів для дому проводилося неодноразово і саме в даній ситуації наповнення саба звукопоглинаючим матеріалом приберало в ньому бубніння, от звідки ця тема!

Що до демагогії - якщо всі такі розумні і закидають мене виразами типу - давай формулу, поясни мовою цифр...., то ви бачте шановні - дайте формули і мовою цифр поясніть всім читачам що фірми ЖБЛ, Джамо, Кантон, Мішшин, Ямаха..., це все фуфло і вони парять нам саби із зовсім непотрібним сміттям всередині у вигляді поролону, ватину ....
І в разі отримання внятної розжованої відповіді, яка ясно дасть зрозуміти що я піднімаю тупе питання на яке всі крім мене знають відповідь і що вищеперераховані фірми роблять неправильно - зобов"язуюсябільше не випливати на форумі з подібними темами, сидітиму нижче трави!

Короче кажучи - не ображайтеся - але помоєму кожен залишиться при своїй думці, і ніхто а ні практично а ні теоретично так і не зможе довести свою правоту! Тому пропоную залишити на форумі існування двух варіантів! А іначе доведеться на Парадігм писати листа - з вимогою пояснити свій крок! :?
Изображения
Тип файла: jpg sub1.jpg (53.7 Кб, 446 просмотров)