Цитата:
|
Сообщение от Olddad
Маша не права. Развод там на 99,9%.
И явная их жертва в данный момент спорит с нами. 
Кстати, Ямаха, Джамо, Денон и иже с ними к построению хорошей акустики отношения не имеют.
Так, на всякий случай, колонки Танной, стоящие в Виндзоре у Елизаветы, наполнения не имеют. Лохи, наверное... 
|
І чому Ви готові перегризти глотку інакомислячим? Не всі виробники пхають звукопоглащающий матеріал в колонки - з цим не споримо! За Танной незнаю - але вірю на слово, тому і погоджуюся! Один з лідерів європи по якості (звісно в певній ціновій категорії) зараз французи Triangle - акустика просто супер класу! Сам прослуховував неодноразово - мав би можливість, обов"язково придбав би і собі (але нехочеться славку продавати заради такого задоволення

)! Так от Триангли використовують як правило або спец вату, або покривають стінки корпуса рельєфом з гарним розсіювальним ефектом (на зразок лотків з яєць які пхали в С-90 під час совка). Завтра якщо знайду інфу - розміщу цікаві речі про один з найкращих сабів ДК - він має ідеальне акустичне оформлення - сфера! Короче хочу до завтра перелистати деяку літературу і винести її на ваш СУД!
Чесно кажучи я прихильни домашнього звуку на гарному дивані в затишній кімнаті, тому й висловлююся про такі трішки можливо не в тему речі. Частково це з-за того, що мій бюджет не дуже великий і я ефектно витрачаю його на звук (не автомобільний), і внаслідок цього хочу спробувати з економити кошти шляхом виготовлення ДУЖЕ якісного саба для дому, який конкурував би з моделями вартістю хоча б 400-500 у.о.. В інтернеті майже немає інфи про виготовлення сабів для ДК, але купа про авто-саби - можливо якщо з вас є і домашні меломани, то Вам і самим стане цікаво розібратися в поставленому питанні!