1. Якшо ви дозволяєте собі коментувати тему в світлі великого досвіду - то так, мусите, бо потрібно підказати що варте уваги, що ні. А ссилку на злополучний МОЛ я дав в своєму першому пості, але ви його, не читаючи, зразу прописали непоганий продукт в розряд мусора.
2.Стосовно конкретної банки сказати звичайно важко, якщо там нема конкретної дати виготовлення, а в загальному, після строку зберігання, всі масла крім мінералки, можуть розпастися, скиснути як молоко. І це нормально.
3. Я знов привожу вам вашу же фразу:
Цитата:
Сообщение от кук
Не может для комбайнов быть всесезонка! Нет у них осенью/зимой/весной холодными работы. Три-четыре месяца лета-осени ранней,все.
|
Мова йде про масло для комбайна, і саме про те що вони не працюють в мороз, що нема масла саме для комбайна. Ви заявляєте як абсолютний авторитет в данному питанні. Ви кажете про тавроводів - ну дик є таврія і дізельна, і на тавроводи на дізельних машинах. А стосовно посівів - так тільки в моєму селі біля тисячі га буряків було в цьому році. А ще сусідніх три сіяли. Но в нас це все збирається вчасно. Но бачив не раз не два як ті ж таки комбайни рили з-під снігу. А це вже хоча б +2-3, я не хочу уточняти, но не вссезонне масло працює при такій температурі? Я вже мовчу про те що на комбайні, ну чисто теоретично, може стояти той же двигун, що і на тракторі, який, для прикладу, сніг в мороз -30 розгортає.
4. В тім то і річ, що самі нічого конкретного не писали, а чиюсь конкретику відмітаєте.
5. Тут всі так роблять. Але ніхто не каже шо оте мусор, оте мусор, оте мусор. І ніякої аргументаці, а тільки натяки на необізнаність співрозмовника.