Цитата:
|
Сообщение от maxy10
Но может я и обшибаюсь, и согласен принять твою точку зрения, если она будет обоснована, или хотябы ссылку на теоретическую часть где можно будет почерпнуть соответствующие знания
|
Читай форум, тут багато усього писали. Гугль з компанією теж рулять.
Цитата:
|
Сообщение от maxy10
А скидку я и не прошу,
|
Уже ні? А що трапилось?
Цитата:
|
Сообщение от maxy10
просто звук в твоей машине мне не очень понравился,
|
Було діло. "Басу нема, і сцени теж". Правда, за що ставились 4 і 5 з 5 можливих за сцену на ЕММІ, і високі бали при оцінці спектрального балансу саме за бас і загальну збалансованість системи суддями тоді не зрозуміло. До речі, 5 фортеп`янів ЕММИ розклалися по місцях, ніби намальовані. Ну але тут уже напевно таки "на колір і смак" - у кожного свої уявлення "правильної інсталяції".
Цитата:
|
Сообщение от maxy10
а спинку я думаю в гараже лобзиком ты не вырежешь и уж точно без швейной машинки в том же гараже ты его красиво не сошьешь, на антикоре и планете аудио такого не сделают тоже, вот и подумал что может кто знает нормальную студию во Львове по инсталяции звука так как хочет клиент, а не так как у всех, и желательно не очень дорогую, потому что интересует только визуальное оформление.
|
Про саб в спинці ми не говорили. Ну і - ти перерахував усі студії. Є правда ще багато гаражних інсталяторів, а-ля "бліни в задній полці", але вони ж тебе не цікавлять? Є ще декілька декораторів, але якісна робота і "недорого" - речі несумісні.