Показать сообщение отдельно
Старый 01.07.2005, 12:09   #22
maxy10
Гость

По умолчанию Re: RE: Alpine SWS 1241 vs Alpine SWS 1041

Цитата:
Сообщение от Рост
Читай форум, тут багато усього писали. Гугль з компанією теж рулять.
Стараюсь
Цитата:
Сообщение от Рост
Уже ні? А що трапилось?
исправился и осознал что вся работя тяжела и должна быть высок оплачиваема
Цитата:
Сообщение от Рост
Було діло. "Басу нема, і сцени теж". Правда, за що ставились 4 і 5 з 5 можливих за сцену на ЕММІ, і високі бали при оцінці спектрального балансу саме за бас і загальну збалансованість системи суддями тоді не зрозуміло. До речі, 5 фортеп`янів ЕММИ розклалися по місцях, ніби намальовані. Ну але тут уже напевно таки "на колір і смак" - у кожного свої уявлення "правильної інсталяції".
я не говорю про правильность инсталяции для соревнований а про то что мне лично не очень понравилось качество звука в этой машине !!!
Я именно так и думаю, мне не нужна машина для соревнований, мне нужна машина для качественного и удовлетворяющего только мои требования звука !
Цитата:
Сообщение от Рост
Про саб в спинці ми не говорили. Ну і - ти перерахував усі студії. Є правда ще багато гаражних інсталяторів, а-ля "бліни в задній полці", але вони ж тебе не цікавлять? Є ще декілька декораторів, але якісна робота і "недорого" - речі несумісні.
Я не думаю что в городе всего три "студии",а про качественно и недорошо иногда попадается, вот и ищу так как много денег мона отдать всегда, а сэкономить при том же качестве - пока ищем.