Показать сообщение отдельно
Старый 15.02.2007, 18:02   #5
Рост ®
Гость

По умолчанию Re: Мазда 3, якщо комусь цікаво :) (+)

Цитата:
Сообщение от Andy76
У меня вопросик к многоуважаемым собеседникам.

Кто-нить видел/слышал вообще ланос с ящичной установкой ? Если да, то расскажите plz поподробнее.
Енді, зараз прийде злий дядько і буде бити лінійкою по пальцях. Що мається на увазі під ящичною інсталяцією? Що буде пхатися в ящики - мідбаси, середньочастотники?
Тепер по ділу. Якщо мається на увазі 2-смуговий фронт, то які мідбаси, 5 чи 6"? Якщо конкретних дінів не передбачається, а питання теоретичне, то для 6" повноцінного місця, я не бачу, хіба що це будуть дуже хитрі 6".
Для 5" місце лише під сидіннями, проте чи не буде заважати приборка, яка досить масивна, я судити не берусь на всі 100% Може й не буде. Ну, думаю зрозуміло, це означає, що такого ланоса я не чув. Просто мене тут недавно питали, чи не взявся б я за такий проект, то я і приглядався як і що в батьковому апараті. Думаю, що якщо не йдеться про хай енд, а щось середнього рівня, то порулить на ура, але ящик буде 5-6 літрів, щоб збереглась можливість рухати сидіння. Маю на увазі акустичного об`єму, а не ємності для зберігання води з різними відростками. А 5-6 літрів для 5" нормально.
Хоча я би чесно не парився і ставив в двері, є достатньо перевірених дверних дінів з не глибокими посадочними розмірами. Тільки треба буде гриль в дверних картах переробити, а то їх роздувати буде.