Показать сообщение отдельно
Старый 30.07.2012, 07:42   #2
ГОРЕЦЬ

ГОРЕЦЬ

Машина: танкопикап 1,3і
Длина: 12270мкм
Диаметр: 29мм

Цитата:
Сообщение от ATV Посмотреть сообщение
Чето запутался. Можете кто то грамотно процитировать или ткнуть ссылку где есть ответ на развод видео снятый гаишником на любительскую камеру.
Тут однозначності нема. Є перелік засобів, які сертифіковані і дозволені для фото- відеофіксації, але гаєр може зняти все на будь-що і надати як доказ просто суд може такий доказ злити в унітаз, тому гаєри прості камери використовують в більшості для тупого шантажу. Самі подумайде, я виглядатиме "доказ" про перевищення швидкості де є якісь покази "радіса" і відео з мильнички де машина типу швидко проїхала, правильно - ніяк. Але якщо гаєр зловить момент як ви на переході чуть не задавили бабку - тут мабуть суддя вам фори не дасть.
В цій країні поруч існують абсолютно різні практики згідно з якими:
"будь-якого водія можна нагнути раком" і
"будь-який протокол/рішення можна оскаржити" просто все пов'язано з тратою купи часу і засобів, тому рідко хто пре напролом. Але завдяки таким принциповим "проломщикам" відміняють "листи щастя" і т.п., або нагинають раком особливо в'їдливих водіїв для чого можуть "чисто випадково" знайти в машині два патрона від ПМ або коробочку коноплів, що завжди є в запасі у пиндосів на екстрений випадок. Я, до речі, знаю чувака який реально відсидів 2 роки за 2 патрона підкинуті йому гаєрами, просто послав їх занадто, а вони виявились грамотними і не пожлобились потраченого часу...