Цитата:
Сообщение от Телемастер
Чесно говоря ланосы и нексии тоже немного гудят.. Но выглядит прикольно,и что влез без проблем,ничего не касается?
|
Вліз без проблем, незважаючи на те що в мене є фаркоп, якщо за кінець вихлопної пошатати вліво/вправо, то скоріше кінець вихлопної дістане до бампера ніж глушак в щось стукне.
Цитата:
Сообщение от Телемастер
Такая конструкция проста,но я думаю два глушителя приличная нагрузка на двигатель,в идеале выкинуть штатный,приварить вместо него трубу изогнутую и потом ставить любые нормальные глушители..трубу можно взять с прямоточного таврического глушителя,я когда то зря порезал эту трубу,щас бы пригодилась. Конструкция нашего глушителя поперёк движения газов, мне кажется, не удачная,хотя в иномарках тоже есть примеры такой конструкции (чери тиго,чери кимо,сузуки витара,рено дустер,и на многих джипах) Звук наверно получился очень тихий,как на динамику повлияло?
|
Абсолютно ніякої нагрузки на двигун, так як резонатор в мене прямоточний, а рідний глушак виходячи з його конструкції ніякого опору не дає. Навпаки приємніше їхати, так як через відсутність звуку вихлопу двигун не так страшно трохи покрутити. Ну і на розхід ніяк не вплинуло.
Цитата:
Сообщение от Телемастер
Предлагаю собрать информацию какие глушители,от каких машин становятся (влазят) на таврию,может от джипа какого нибудь вообще можна без переделок влепить...
Вот мой..
|
Першочергово я планував поставити таврйський резонатор, так як приставляв до вихлопної резонатор і бубніння пропадало, але резонатор був правильний з шайбою в середині. Але так як він не піддавався зварці, то щоби було з гарантією поставив банку від ланоса.