Показать сообщение отдельно
Старый 13.12.2012, 19:36   #1422
ГОРЕЦЬ

ГОРЕЦЬ

Машина: танкопикап 1,3і
Длина: 12270мкм
Диаметр: 27мм

Цитата:
Сообщение от Тильберт Посмотреть сообщение
Лицорука...
Чем же оно недооценено? Вы хотите мне таки сказать, что из пневмата можно убить живое существо крупнее голубя? Так я вам таки отвечу - нет. Нельзя. Разве что приложить ствол переломки магнум-класса к глазу и несколько раз стрельнуть. Да и то, есть шанец просто остаться без глаза, но в живых.
Непотрібно недооцінювати цей вид зброї, просто у нас нічого калібром більше 4,5 мм не пішло у маси, офіційно... В цивілізованих світах мисливські/спортивні варіанти пневматів роблять калібром від 5,56 до 11 мм, точність і енергетика останніх просто потрясні. Однак полювання з пневматами таки обмежено в більшості країн, як і полювання з луками/арбалетами які заганяють шанси дичини в "неспортивні" рамки через тишину пострілів.
Пи.Си.:
Забрела недавно на територію мого приватного домоволодіння одна шавка, як і годиться, отримала в бік стандартну пульку, однак не врятувалась втечею, а забилась в куток огорожі де і отримала ще чотири набої. Падло, не втекла. Щоб публічно (школярі проходили) не йти в атаку прикладом/ногою, просто з доброю посмішкою в бік дитяк я цуцика ніжно переклав за огорожу, де його труп і виявив за два дні сусід. Звісно пневматика до загибелі цуцика не призвела, видно хтось його до мене гарно "освятив", а бідна шавка забрела до мене в пошуках порятунку і співчуття, мабуть дарма...