19.12.2012, 14:36
|
|
♀
Машина: пешеход
Длина: 1260мкм
|
Цитата:
Сообщение от Vlad1103
Одна проблема змінює іншу... вдарили морози і моя Славка не хоче заводитись..... я так розумію, що акумулятор після того прикрого випадку із його розрядженням необхідно було повністтю зарядити, але не було змоги по причині відсутності зарядного пристрою.... замовив пристрий (TESLA VITOL ЗУ-10641 (Трансфор.) 6-12V/4A/10-60AHR) скоро привезуть.... АКБ нова Varta 45mAh необслуговуна
Пhоблема в тому, що батареї вистачає сил крутити стартер,хоча і недовго (разів 5-6 по 10 секунд вистачило), але чомусь вона начебто хватає одним циліндром і все далі ніяк - крути хоч до повного розряду АКБ.... АКБ на ніч забирав в квартиру... Можливо свічки фігові, а можливо залив їх з пересерддя....
Вчора ввечері вона із шаманськими танцями і бубном все ж завелася.... я її прогрів гарненько. Забрав батарею додому... а зранку в ніяку і все, хоч у нас вночі -15, начебто і не екстремальна температура... мастило змінив перед зимою Esso 10W40...
Коли вставляєш АКБ то стартер якось так, дуже туго крутить, не так швидко як зазвичай.... але ж завелася вчора, а сьогодні коли треба було їхати ніяк...
|
Масло лучше лить 5w40 и в коробку 75w90,будет легче двигу и коробке
|
|
|