Показать сообщение отдельно
Старый 24.12.2012, 09:37   #48
Vlad1103

Vlad1103

Машина: ЗАЗ Славута 1.2S+ГБО2
Длина: 450мкм
Диаметр: 0мм

Ну, якшо подумати, то роз'єм датчика Холла знаходиться поруч із датчиком Холла

Отже, на данний момент з машиною коїться якась фігня незрозуміла мені... Існують 2 проблеми:

1. При температурі до -10 заводиться Славка дуже погано.... Хвилин 15 вправ із вижиманням педалі газу, підкачкою бензонасосу і крученням стартеру по 10 секунд і - вона ледь ледь заводиться.... Характерним є те, що після того як завелася машина не реагує на педаль газу деякий час - тисни на газ хоч на повну оберти не підвищуються. Також коли глушиш авто, то вона ще декілька секунд працює, а потім глохне. При температурі більше -10 автівка взагалі не заводиться ніяк.
Вчора заглядував у карбюратор після того як накачав туди бензонасосом бензину, але чомусь там на дні було пусто...

Я так думаю, що це все пов'язано із погано налаштовним карбюратором про це свідчать нерівномірні холості оберти, як засовуєш підсоса до кінця, то машина глохне отже пряма дорога мені до карбюраторщика.

2. Проблема з електрикою, яка залишилась невирішенною. Вчора ввечері була цікава ситуація. Підїхав я додому перемкнув тумблер з газу на бензин - давай заводити двигуна, а в мене стартер ледь-ледь крутить (це притому що я до цього їздив пів дня. Подумав що сівший аккумулятор (ЗНОВУ!!!)), хоч я його повністтю зарядив.... Заніс додому підключив до зарядного пристрію, а він показує що аккумулятор повністтю заряджений... міряю напругу - 13,1В ... Зачистив клемми, пересмикав всі високовольтні дроти, спробував завестись, але марно... стартер ледь-ледь крутить... а враховуючи, що машина в мене в мороз заводиться із шаманськими танцями то завестись не вийшло... Шкода, я хотів проміряти напругу яку видає генератор на клеми АКБ...

Отже після свят, напевно, поїду в СТО до Антона і будемо розбиратись, що то за фігня коїться зі Славкою

Последний раз редактировалось Vlad1103; 24.12.2012 в 10:47.
Vlad1103 вне форума   Ответить с цитированием