за 150 у вересні і дядька одного на стенді виставляв. у мене трамблер ще з заводу(і пружинки я виставляв на око по приблизній натяжці бо тіліпались і на низьких обертах смикалась).
на стенді виставив достатньо швидко звичайно ж перебравши і перемазавши всього. графік ідеальний вийшов. від 1000 до 6000 обертів чітко посередині між межами (шукайте допуски по графіку і дивіться)
паралельно приїхав хлопець на таврі. заводський трамблер не знаю де дів, у нього був лса і російський.
той що лса - лінія не потрапляє в допуски, нема початку (оберти плавати будуть на холостих), нема кінця. регулюванню не піддається. по графіку навіть видно що то навіть не лінія а щось типу графік перешкод якихось%
тут видно чідко буде. графік не той, але наочно те ж саме:
синя - китай лса
голуба - ну так як у мене на заводському вийшло і так як повинно бути.
щодо російського, то там краще було. на початку тисяч до 2 не входило в дозволені межі, потім десь на 3к графік пішов вище дозволу і після 5 нижче межі промальовувався.
графік описував типу не четверть кола, а овал якийсь.
після регювання лінія увійшла в межі, але всеодно залишилась трохи овальною.
про що я: запалювання там же по стробоскопу було виставлено. витрата на літр не зменшилась, але ями пропали взагалі. навіть на холодну гарно їхала. заводиться в любу погоду (і зимою в -30) з першого разу і чудово працює.
і ктайські лса чи типу того не варті уваги. на заводі ні рос ні китай не регулюють на стенді. китай то точно