Цитата:
Сообщение от Holloween
Цитата:
Сообщение от Oleh86
За декілька десятків разів виробиться рефлекс  , який просто буде заставляти Вас правильно і навіть не думаючи ставити ті ж колеса прямо. Тобто на руль дививтися вже не буде потреби.
|
Только в случае правильного руления. При том методе, о котором писали Вы, ИМХО, крайне проблематично.
|
Так звичайно, я просто писав про спокійну їзду, а не про екстрім на льоді/піску... :-)
Цитата:
Сообщение от Holloween
Цитата:
Сообщение от Oleh86
До речі, хіба колеса потрібно ставити прямо? чи може трохи далі повертати і далі в протележну сторону, щоб вирівняти занос задньої частини машини? Мультик "Тачки" дивилися? :-)
|
Хватит смотреть мультики, Вы ж взрослый
Если серьезно, то реакция машины на поворот руля на льду несколько запоздалая, как, например, корабля на воде (или знаете такие водные катерки в парках). То есть, руление должно быть "на опережение". Если дожидаться реакции машины на действия руля - это приведет к еще большему заносу в противоположную сторону.
Хотя, а о каком приводе мы говорим? 
|
Я так думаю, що і на задньому і на передньому викручувати потрібно однаково... так? тільки на передньому машина швидше вирівняється, так як передні колеса самі себе тягнуть в правильному напрямку...