ШИПУПОЧКА!
♂
Машина: KIA CERATO 1.6 CVVT
Длина: 106050мкм
|
Внутри - таки под кат:
Цитата:
каардінати скайфол
- 25 березень 2013 at 12:14 AM

афанарєть, три години брєда =)
ну, там юзернейми на мацациклах по східцях та по дахах, то хуйня
дальше інтірісніше - аказуєцця в Стамбулі їздять пасажирсько-грузові поїзди, шо адноврімьонно перевозять екскаватори катерпіллар, фольцквагени-жуки та пасажирів у вагонах в стилі Індії
при цьому всьому таваріщ з піздалєтом, будемо чесними, 11.43мм("45ий"), не більше, відстрелив зчіпний пристрій вагона, котрий витримує на розрив тонн так 30
потім вот ета чорняво-кучерява баба, котра стріляє по рухомих мішенях на відстані в півтора кілометри зі штурмової гвинтівки (тіпа М4) з положенія "на коліні"!!!! олололо, дорога рідакция, да вона даже в поїзд би не попала з таким оборудованієм!
потім наш доблєсний гєрой падає в гірську річку (хрєн там би було більше 5м глибини) з моста висотою метрів в 70-100, ну, потім ше з вадапада, прочії подводні пріключєнія тіпа "жаба-цицьку дасть", і при цьому всьому в нього ше потім встає, шоп грати якусь турецьку бабу
потом вот еті пянкі в сєльсько-морській мєсності Туреччини, рібята, вони ж там всі музліми і не бухають, шота тут не то, не кажеця?
а, да, чуть не забув - сраний поїзд-товарняк, котрий навряд чи їде швидше 50км/год в міській зоні за 5 хвилин виявляється вже за містом !!! тут, наш читач спитає - ну і шо? а хуй в чоло - Істамбул гіганський шопіздєц (дето 15 на 50км пріблізітільно) - той поїзд мав би їхати з півгодини, шоп перетнути межу міста, не то шо виїхать в гори
потім брєд усугубляєцця - праграміст-недоросток (кстаті, підарасік з "Хмарного атласа", да) підключає чужинський ноутбук, шо кишить віруснею та хробаками в робочу мережу спецслужби, школоло на проводі!
оці-вот пулємьоти в крилах машинкі огєнта: откриваюцця протівотуманкі і звідти палємьот
я ізвіняюся, там зразу за бампером кальосні арки, як палємьоти і кальоса там вміщаюцця аднаврімьонно?
вот іщьо мамєнт - чілавєк в Шанхаї вирізав дзюрочку в склі хмарошкряба (ололо, та то півдня займе навіть з обладнанням, таке там скло грубезне) і стріляє в сусідній будинок і скло в ньому, на мінуточку, елементарно розсипаєцця !!! я шота не поняв - клеючу плівку між шарами скла та гартоване скло в хмарочосах з якого року відмінили? даже, якби він вистрелив бігімотом, то і то те стікло не осипалось би, ну задумано воно так, шоп плівка в сендвічі тримала всьо купи
а ше мене всігда в цих кінах про огєнтів та спіцслужби прикалують маячькі розміром в велику монету, сигнал від яких ловицця за нєфіг з любого контінєнта, я ізвіняюся - там ядірний ріактор внутрі? аткуда в літієвої батарєйкі-таблєтки за 5 гривень стільки мощі, шоп устройство із Шотландії змогли почуть в Лондоні?
осколкі пісталєтної пулі, аказуєцця, зі збідненим ураном
зачєм? зачєм стрілять в людину, котра троха твердіша холодця, кулями, шо мають прошивать гартовану високолеговану броню? ну, момєнт, шо збідненим ураном легують "пера" підкаліберних протитанкових снарядів і аж ніяк не куль для пістолетів, упустим...
і ше премного брєда там всілякого дофіга...
нє, ну я панімаю, взяли мужика, чуть за 40, чуть зі зморшками, чуть із сивиною, не надто крупного, жилавого (в цьому місці женчіни повинні начать валнавацця і пріти), але ж нада мать совість і хоч трохи робить реалізм в кінові й шота, на шо паглядєть і мужеській аудіторії, нє?
|
Последний раз редактировалось Tavtoxa; 26.03.2013 в 02:51.
|