Показать сообщение отдельно
Старый 26.06.2007, 10:59   #96
olbil
Гость

По умолчанию Re: RE: Вопрос о продаже

Цитата:
Сообщение от Coder
а можно еще раз для идиотов?

при продаже

1. еду в свое мрео с техпаспортом паспортом ИНН
да

Цитата:
Сообщение от Coder
2. плачу в кассе заполняю бумаги всякие и тд
да

Цитата:
Сообщение от Coder
3. витоге получаю красные номера и что еще кроме них?
якщо у вас техпаспорт старого зразка (ламінований), то він розрізається і всередині його пишуть, що авто зняте з обліку і видані транзитні номери і ставлять печатку... Як роблять з новими пластиковими техпаспортами не знаю, може видають інший чи якусь окрему довідку...

Цитата:
Сообщение от Coder
сколько я могу на них ездить?
Їздити можете на них 3 місяці, потім щомісячно щось доплачуючі, можна й довше, але як воно там, чи то через заяву, чи через могорич, чи як я не знаю.. Родич десь рік на транзитах катався...

Цитата:
Сообщение от Coder
далее собственно продажа

4. нужно составить акт купли продаже на бирже? это в том же мрео или где эти биржи? это гдето 200 грн?
Де у вас біржі я не підкажу... Думаю десь на автобазарах точно є... Я свою продавав зняту з обліку через генеральне доручення у нотаріуса - на протязі трьох місяців покуець мусив її оставити на облік у себе...

Цитата:
Сообщение от Coder
в сумме купли-продажи указать 100грн?
Це не допоможе... Існують талмуди оціночної вартості, і якщо сума продажу буде меншою, то 3% пенсійного будуть рахуватися з оціночної вартості... Однак це вас повинно мало турбувати, тому що далі то вже итання покупця...

Цитата:
Сообщение от Coder
я так понимаю основное бабло трусить с покупателя до этого? или в процессе составления акта в присутствиии брокера передаются деньги?
Де і як передавати гроші дивіться по обставинам... Зазвичай покупець не дуже рветься віддавати гроші до отримання бумаг - ви його також зрозумійте... На скільки знаю, зазвичай оформлювач не виявляє бажання бути присутнім при передачі грошей... Власне, ви можете забрати гроші десь і після продажу, наприклад у приміщенні якогось банку, відразу можете і перевірити чи не фальшиві гроші... Власне, до отримання грошей документи і ключи від машини у вас на руках, тому вам хвилюватися особливо нічого... І обов'язково беріть із собою 1-2-х чоловік, не близьких родичів, краже друзів, і спокійніше, і у випадку чого - свідки будуть...

Цитата:
Сообщение от Coder
5. дальше гемор уже покупателя? по постановке на учет и прочей фигне?
Да... Після того, як отримали гроші та передали документи із ключами, відвозимо гроші додому (у банк, закопуємо, тощо) та п'ємо пиво і думаємо, щоб його таке купити наступне