Показать сообщение отдельно
Старый 01.07.2007, 08:17   #197
TANK
Гость

По умолчанию Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Всім доброго ранку!!!

В мене таврія 1.1 вирішив поставити на неї ходову 08 (ступиці) через перехідники, і амортизатори Каяба(масло) на перед, стойки Дельфі (масло) зад. Поставив, але зіткнувся з деякими проблемами:

1. При натисканні на педаль тормоза до середини - не тормозить, майже до кінця - тормозить слабенько, в кінець - тормозить юзом, якшо юзом то машину починає розвертати по часовій. (Вакуум працює, ГТЦ Тавріїї, тормоза прокачували декілька разів). ...буду ставити ГТЦ 08, але опишіть хтось будь-ласка детально як його поставити правильно, і чи потрібно ставити - трійники, колдуни і т.д.

2. Декілька днів назад полуосі вилізли з коробки - повністю :shock: , в мене були тріснуті стакани до установки ходової, планував їх заварити перед розвалом, але не доїхав виникає питання ,що потрібно зробити щоб таке не повторилося і виставився розвал сходження по людськи??? Коли ситуація наступна:
2.1) тріснуті стакани(але пошву і сильно не відстають)
2.2) ще не зроблений розвал сходження
2.3) тяги не проточені ( по можливості поясніть будь-ласка де і як\наскільки їх проточувати щоб розвал сходження зійшовся)
2.4) шайби були дуже тоненькі ті що в районі ступиць і наскільки я зрозумів вони мають бути такої товщини щоб полуосі між ступицею і коробкою були намертво затянуті, без люфта.(якщо хтось знає наскільки мм їх треба робити\купити підкажіть будь - ласка)
2.5) Перехідник під шарову 08 - 150мм (чи потрібно іншої довжини?)
2.6) Гранати які заходять в коробку - таврія, ті що в ступиці - таврія. ( чи потрібно ті що в ступицю ставити 08?)
2.7) Передня ступиця в зборі 08, прикріплена до тавр. стойки через пластину в 2-2.5мм (пластина не приварена, але ступіца до стойки прикручена намертво) , розпилював отвір на стойці таврійській, нічого не сверлив.(Підкажіть плізз як правильно)
2.8.) Резина 155\70R13 з таврії(нема грошенят на нову зараз ) , диски 08 - 5J
2.9) Помоєму руль в одну сторону вивертається значно більше чим в іншу :roll:

Буду дуже вдячний за допомогу якщо поясните мені це все детально, так як перша машина, перший раз роблю ходову і зразу 08...вотс :roll:

P.S. Через декілька днів планував поїхати на Шацькі озера але якщо за пару днів машина не виїде то Шацьк накрився мідним тазом ...а без теоретичної бази і знання всіх тонкощів, цього питання не вирішити вчасно. Методом тика не встигну. Тому ВЕЛИЧЕЗНЕ прохання HELP пліззз :roll: