Цитата:
|
Сообщение от Джонсон
В двери или под сидение? Под сидение смущает что дин будет играть на отражение, мне кажется что всё будет размазанно. В двери смущает то, что сцена может завалится по краям, плюс проблема по средине-доворачивать сильно тоже не хочется.
|
Ну, якщо говорити про розмитість образів при відбитому з далекої відстані звуку (тобто, з підсидільників), то я то цю розмитість почую, а ви - точно почуєте? Єдине - не пам`ятаю, наскільки там торпеда велика і чи буде вона заважати підсидільникам.
Ну і довгі жіночі шуби звуку заважають. В карйньому разі, різницю з_шубою/без чути. А от просто довгі спідниці уже впливають значно менше

Ставити в двері (ФЕ)... Не знаю, чи дасте раду з тими дверима. Всередину якось заглядав... Доведеться робити щось подібне, як у моїх дверях, а це далеко не кожен здюжає.
Так що я напевно найбільше за ящики в двері (тим більше, що місця там чимало перед передніми направляючими склопідйомників). Але знову ж, при умові, що з ними дасте раду, бо такі ящики в двері зробити складніше, ніж під сидіння.
Ну, про краї сцени ви теж праві, деякий завал буде, але, хоча би з шириною буде нормально. Крім того - а що ви хотіли від 2-полоски?
До речі, цей завал - не найбільше зло, з яким доведеться боротися. Якщо все поборете, а залишеться лише викривлення країв - це буде дуже комфортна для прослуховування система
Цитата:
|
Сообщение от Джонсон
Вот 2й вопрос стал про акустику. Бюджет 140у.е за пару мидбасов. Причина-попозже будут ещё твиттеры и поканальное усиление. Сам остановился на Helix S806. По моим рассчётам в 10 литрах должны играть неплохо. Помогите советом. Спасибо.
|
Відправив в приват.