Цитата:
|
Сообщение от petrik_z
А смысл мне так сказать говорить неправду? Говорю как есть! Знаю что спикершоп говорит другое
|
Напевно, спікершоп не випадково так говорить. Фізика - наука вперта. Ці динаміки фактично фріейрні, в такому оформленні вони будуть грати, як я уже казав, герц 70 в 0дБ. В ЗЯ, та ще й відчутно меншого за Vas об`єму резонансна відчутно полізе вверх + спад уже буде другим порядком.
Цитата:
|
Сообщение от petrik_z
А то "на слух" - це не вимірювальний апарат. Тим більше слух не налаштований. - а это воспринимать как? как образу чи як пораду?
|
При чому тут образи? Сказати на слух, який рівень сигналу на якій частоті - це неймовірний результат, я схиляюся перед таким феноменальним слухом.
Насправді ситуація інша. В тебе в звязку з замалим ящиком значний горб, через що здається, що басу нємєряно.
Цитата:
|
Сообщение от petrik_z
Те що їм 6 літрів маловато це зрозуміло! просто ящики робились так сказать заради експеременту підсідушної істаляції! а тепер не маю часу їх переробити на щось більш достойне! Ось думаю чи повністью їх перероблювати чи робиті ПАС!?
|
Можна спробувати побавитися з ПАС, якщо вийде - добре, ні - можна переробити. Але ящики потрібні не менше 9-10 літрів. А ще карще їх в ФЕ, там їм буде найкомфортніше.