Показать сообщение отдельно
Старый 24.07.2007, 14:43   #5
XamiL

XamiL

Машина: Emgrand EC7-RV + ГБО
Длина: 6250мкм
Диаметр: 36мм
По умолчанию Re: Славута 11030742 12.2006 р.в. /панакота/

23.07.2007 12308км.
Мда, кілометраж біжить, не встигаєш заправляти. ГБО так поки що і не поставив - постійно не вистачає на нього коштів. Хоча якби відразу поставив, економія була б досить відчутна.
З пророблених робіт:
- 25.06.2007 - зробив тонування бокових вікон та заднього скла. Спочатку хотів сам тонувати, але ирішив не ризикувати. тим більше придбати у нас нормальну плівку трохи проблематично і дорого. Тонував в інстіляційному центрі, вартість - 350грн. (задні бокові - темніша плівка) - навіть сертифікат дали . Зроблено на совість, мені подобається, зараз не уявляю своєї машинки без тонування. З плюсів - меньше гріється салон на сонці, вночі не сліплять дальнім в зеркало, та й набагато затишніше їздити (ІМХО).
- 15.07.2007 - поставив розпорку на передні стакани. Купував у Львові, вартість 130 грн (респект Кості та його брату за допомогу! ). Відчуття від керуванням авто ДО та ПІСЛЯ установки розпорки - небо і земля! Якщо хтось читає ці рядки - рекомендую поставити розпорку. Авто набагато краще тримається на дорозіі, майже зникають крени. В перші кілька днів після установки розпорки я просто не впзінавав свою машину. І якщо раніше я ще думав чи варто встановлювати розпорку , то тепер точно знаю. що буду ставити собі ще й на задні стакани.
- 23.07.2007 12308км -заміна мастила. Як почав з ХАДО 10w40, так і продовжую його заливати. Здається нормальен масло - хвалити його не бачу причин, але й нарікань не має. Судити можна буде тисяч так через 50-70.
- 23.07.2007 12308км - заміна передніх стойок. Заводське гуано було викинуте нах (в лівій стойці майже не було масла ), замість них поставлено патрони KYB 663035 - різницю з заводським гуано відчутно відразу!! Словами це не передати, але відчуття неповторні, воно того варто! Стойки замовляв в Рівному, в дилера KYB, вартість -320грн за пару. /Respect TIMIKUS'u за допомогу, за гараж, за нгедостаючий інструмент та за компанію! Без його досвіду та порад я б точно щось скрутив би в машині /
- з дрібниць - придбав літні чохли на сидіння(130 грн), + на передні сидіння накидки з масажорами (110грн), пошили коврики під замовлення (110 грн), придбав автшампунь з воском (10грн) та жовту ганчірку(24 грн), протирати скло
З часу попереднього запису в бортжурнал проблем (тьху 3 рази) з машиною не було.
PS. ТО-1 робив сам - не можу я довірити свою машинку варварам з укравто
PPS. В планах - як зажди, ГБО , толковий звук , та електросклопідйомники.
XamiL вне форума