Цитата:
Сообщение от streba
Насмотрятся ютюба, а потом спорят с гайцами школьники сраные. Зардраконят их. Для ТС лично ответ, у гайцов такие машины, потому что мы дохера нарушаем и ездять у нас уроды как хотят, не только на крутых тачилах, но и на галимых ведрах. Так что богатые они . не потому что плохие, а потому что мы плохо себя ведем. А всякие ДК в 99% отмазывают за реальные нарушение. Если к гайцу утром выйти из машины и показать все документы и нормально с ним поздароваться, то 100% он вас через 10 секунд отпустит и пожелает удачи.
|
(Давайте без образ)
Ага і грошей на бензинчик дадуть. Закатайте губу.... Небуло ще ніколи такого. Завжди починається після передачі документів:
- а поліс у вас є? Вчора часом не вживали спиртного? А що там у вас на задньому сидінні в коробці?
Я катаюсь щодня по 200-400км. і бачу їх реальну роботу. З 20 екіпажів 2-3 є нормальні, та й то в званні старше лейтенанта. А остальні нагле безкультур"я (старшини, сержанти, прапорщики, молоді лейтенати). Ось чому я так агресивно проти них настроїнний.
Хоча у мене в дворі живе сосід-колега(капітан), який працює в обласному ДАЇ (колись перевівся з карного розшуку). Досить нормальний чоловік. Навідь з ним на рейди виїзджав декілька раз(раді цікавості).Ось він і сам розповідає про плани на готівку, плани на протоколи. Хоча офіційно ви нівідкого такого непочуєте. Так званні рейди та розводи. Небудеш так працювати - виженуть з роботи по статті. А до пенсії йому рік залишився. Ось і терпить. А подивіться скільки ДТП з вини міліціантів. Хоча вони повинні самі суворо дотримуватись ПДР і бути зразком для громадян.
А ви мені тут парите про нас поганих...