Показать сообщение отдельно
Старый 16.08.2007, 09:25   #12
Рост ®
Гость

По умолчанию Re: Re: Мнение об Автозвуке

Цитата:
Сообщение от Jedy
Цитата:
А чому ти не говориш від свого імені?
Рост - учись читать мессаджи. "ИМХО" чтоли не видишь в самой первой сточке тобой процетированного ?
Ну і що воно дає, те імхо? Тобто, виходить такий текст: "на мою думку, кожна людина може отримувати задоволення від будь-якої, навідь самої відстійної системи, лиш би не почути кращої..." і далі за текстом.
Що воно так кардинально міняє, це імхо в першому рядку? Так, зменшує категоричність, але ж не міняє суті.
А оскільки я не згоден повністю зі сказаним, то й заперечив.
От якщо б ти казав не "кожна людина", а "я та 50 моїх друзів", це було б вірніше. Хоча, правда, не так пафосно

Добре, не будемо роздувати з мухи слона, тема стара, як світ.
До мене пару днів назад заїхав чоловік, в машині якого стоїть не дешева 3-полоска, робили йому в якійсь студії. Каже, зроби щось, бо слухати неможливо. Дійсно, звучить жахливо. Але грошей же туда вбухано нівроку!
От через таких інсталяторів і ходять слухи про неможливість нормального звуку в автомобілі.

До речі, як думаєш, хороший установщик при вкладенні в автомобіль тієї суми, яку коштує домашня шикарна апаратура описаного тобою товариша зможе досягнути звучання, від якого б не воротило? А то порівнюють чомусь автомобільні установки початкового рівня з домашнім хай-ендом і роблять висновки...