Цитата:
|
Сообщение от Jedy
Цитата:
|
Сообщение от Andrey84 (scvosniak)
очень даже есть что ловить.....
2000$ для дом системы очень мало..
|
Дык никто не спорит, что 2К$ для домашки это мало и это будет "бюджтная система". Но уже эту домашнюю систему за эти небольшие деньги - в машине невозможно будет переиграть ни за какие деньги. В том то и вопрос, что даже, если применить "правило утроения" и постоить в машине звук на 6К$ все равно оно играть будет хуже.
|
Ну от, знову. Неможливо. Джедай, ну так і кажи - тобі (чи кого ти маєш на увазі) не вдалось.
Наведу два приклади з власного досвіду.
В мого знайомого стоїть така собі системка, з новою мультибітною ямахою, недешевими напольниками. Загальний бюджет там перевищує заявлені тобою 2000. Так от, навіть моя минула автомобільна система, яка, за моїми нинішніми мірками була посередньою, в бюджеті на апаратуру до 1К, з легкістю переграла ту домашку.
Другий. Робив клієнту системка в автомобіль. Бюджет біля 3К. За ЙОГО словами, багато композицій в машині звучали краще, ніж в нього дома. А дома був мультибітний моранз, зі всім решта відповідного рівня. Тобто, теж явно більше 2К.
А в машині була 2-полоска, та й сама машина далеко не ідеальна для побудови звуку.
Можу і далі приклади наводити, але пора їхати трясти ще одну мазду