Cayenne та щось пропав я немає ніяк часу написати тут..
З музикою у мене в авто завжди була проблема, після батька з музики у мене був старий касетник kenwood, на фронті в кік панелях старі 16-ті динаміки kenwood, взаді зліва один динамік 10-ка і все)) Грало це все так що відкриваючи двері десь на природі навіть не було чути музики і від після такого виїзду вирішив потрібно треба щось робити.
Купив акустичні проводи, порився в гаражі і було знайдено ще 2 динаміка 16-х динаміка blaupunkt і магнітолу kenwood але вже на CD. Засунув 16-ті динаміки на зад в стандартні місця, кинув проводи, все заграло набагато цікавіше, тепер хоча б було щось чутно, але все одно звук як з унітазу + все хрипить. Зробив це десь аж рік на зад.
Пів року тому друзі подарували 16-ті динаміки aviator coaxial 6, фірма якась дивна але говорив з різними людьми і сказали що досить якісні динаміки + там шовковий твістер. Хотіли подарувати Alpine SXE-1725S але продавець в магазині їх не рекомендував, та й послухавши на стенді звучання, все було зрозуміло. І от коли я побачив ці динаміки я зрозумів що в кіки ставити їх сенсу немає, так як все одно будуть грати в ноги, вирішив потрібно зліпити під них подіуми!! Минуло пів року: D і гарешті я знайшов на це час!
Отже про подіуми
почну з вдячності до
dir який подарував свої старі кік панелі, які взялися за основу
що потрібно:
1) Старі кік панелі
2) Фанера + брусок
3) Дві дівчини з колготками : D (для чого побачите нижче)
4) Скловолкно і епоксидна смола + багато пензликів
5) Шпаклівка (хотя необов'язково)
6) Карпет + клей (я використовував 88)
7) ДУЖЕ БАГАТО терпіння
Починаємо виготовлення:
Спочатку робимо каркас
для цього вирізаємо 2 кола під динаміки, а з бруска кріплення для кільця, скручуємо це все саморізами (для водійського подіуму дав на 1см коротше):
Потім коли вже є каркас клеїмо на пластик віброізоляцію для кращого звуку, і роздягаємо дівчат

:[ , і забираємо у них колготки)) натягуємо на каркас кіків, щоб вийшла ось така форма:

Промащуємо першим шаром епоксидки, після висихання вся ця справа стає трохи жорсткіше, я намазав ще один шар епоксидки правда, особливої жорсткості це не дало
Тому беремося зміцнювати все це скловолкном, я наклав ще 2 шари , після цього конуструкція була вже як камінь

Потім в один шар щоб зарівняти великі нерівності шпаклюєм зовнішню сторону:

Починаємо обтягувати карпетом:

І ось що у нас вийшло:

Встановлюємо в авто:
Тепер висновок:
витрачений час на картинках може це все виглядає легко, але у мене пішло десь 4-7 днів на те щоб зробити їх правда приходив у гараж вечерком на 1-2 години ..
<b> об'єм: </ b> Водійський кік близько 3л пасажирского десь 3.3-3.5л
Ось відео як заливали 2л, правда конструкція виявилася не надто герметичною, але все ж, заливати ще можна було ого го скільки
[video]
http://www.youtube.com/watch?v=i0bY22j9FeQ[/video]
зовнішній вигляд Вживу навіть ніхто і не догадується, що це не заводська деталь, вписується в інтер'єр відмінно. Ногам не заважає взагалі, місця купа, можна було робити побільші, тоді об`эм був би ще десь на півлітра більше
звук я просто не очікував що у Славуті може так грати музика, колись я крутив магнітофон до 17 і вже все хрипіло, скрипіло, басів не було зовсім, та й звуку теж, тепер колонки направлені в салон + мають хороший об`єм, і звучання вийшло просто супер, хоча колонки самі по собі не для низьких частот але з'явився приємний бас,тепер коли кручу магнітолу на 24 то вони тільки починають загинатся, звучання чисте, і приємне
Я напевно ВПЕРШЕ ЗАДОВОЛЕНИЙ своєю роботою на всі 100%!
п.с. швидше за все незабаром буду займатися виготовленням подіумів під наші машинки, кого цікавить пишіть в ПП
Почнемо із зважування , дуже довго мене мучило питання скільки ж важить моє авто після всіх переробок , і 2 дні тому запланував вивезти металолом і заодно зважити авто
сток вага ніби як 790 а в мене вийшло:
860кг
З зайвого була баклажка з водою 4л ну і в цей день сильно падав дощ так що ще десь 1кг , ітак в підсумку авто без запаски ~ 10- 15л в баку і без мотлоху важить
855кг . Звідки все набілгло :
всяка дрібниця : сидіння , акум більше стоку , килимки і т.д
10кг -2 розпорки + задній стаб ( читаємо нижче)
5кг - музика ( кіки важкі трохи +4 динаміка + мафон )
хз.кг шумка (повністю заклеєні передні двері і всі карти + повністю підлогу і стелю + задні крила )
хз.кг ваз ходовка + 14- е диски з 175 -й гумою
ось так от і набирається все потрохи
Десь ще на початку серпня захотів поміняти задні аморти + пружини + поставити стабілізатор який лежит в гаражі вже рік..
Аморти зняти нормально не вдалося , одна знялася за хвилин 10, а от з другої мудохався години 3 , і в кінцевому результаті сайлентблок залишився на балці , після чого був успішно зрізаний .
Купив аморти KLS які все на форумах хвалять , планував їх і ставити але почав зжимати свої стандартні і нові КЛС- и і зрозумів що вони м'якше моїх старих будуть. Перевіряв так ( може це не правильно поправте ) : взяв дві стойки і рівним зусиллями починав стискати перша опускалася КЛС сток десь через 2сек витягав назад сток 2-ма руками з напрягом , а КЛС однією..
Так що вирішив залишити сток аморти але поставити на зад передні пружини! в стоці взад стояли на 4 насічки тобто найжорсткіші , але передні на 2 насічки виявились ще жорсткішими , якраз те що і потрібно ну і були на 10мм нижче (це ще краще) але мало) ) тому було вирішено відрізати 1виток , тому відрізали 1.5витка )) чого не рекомендую робити так як шток занадто довгий і при цьому якщо зібрати все в купу пружина бовтається , але так як я вирішив ставити стаб а він сильно колесу падати не дає , я на це поки забив.

перший пішов
п.с. наконецто футболка пішла в справу ато лежала року 3

ліворуч передня вкорочена праворуч задня сток
Ну і походу праворуч помітив ось такі неприємні кадри :

всі зачистив за грунтовав і заклеїв віброю як антикором )
Тепер трохи про
стаб ще рік тому прикупив і пробував встановити , але зробити цього не вдалося , так як не міг його нормально розтягнути і прикріпити . Доречі це не єдина проблема , до цього ще довелося загинати розгинати кріплення за балку , так як болт НЕ залазив і напильником вручну розпилювати отвори так як болти які ішли в комплекті теж туди не залазили . от такий от тюнінх на наші автомобілі .
ну коротше наживив одну сторону другу притиснув + прив"язав до балки закрутилося і встановилося все , але на цьому не закінчилося після тижня їзди помітив дратівливий звук , виявилося один зажим з балки тупо розкрутився і загубився , ось хтось обрадувався коли побачив на дорозі , зробив саморобний з металу , фото стабу поки немає але додам десь в понеділок
Виїхав на тест , відразу помітно як сіла машина
(тепер -50 від стоку ) , по керованості значно зменшились крени , та й стало помітно жорсткіше на ямах , так що стало менш комфортно ( ( але спорт вимагає жертв.
Ну і тепер трохи фото як лежить :
було:

стало:

Ну і ще трохи фото :
За ходовці ніби як фініш хіба що на перед ще хотілося б встановити -50 замість -40 оскільки після того як зад опустився він трохи піднявся .