Тема: Emgrand EC7-RV
Показать сообщение отдельно
Старый 24.10.2013, 15:37   #15
XamiL

XamiL

Машина: Emgrand EC7-RV + ГБО
Длина: 6250мкм
Диаметр: 35мм

Довго збирався відписать в бортовик, але все не було приводу. Ну їздить машина і їздить - що про неї ще писати)
За 2 міс. накатав 5300км., машинка встигла побувати 2 рази в карпатах і 1 раз в польщі.
Вище писав про незручні сідухи - спочатку дійсно здається що чогось не вистачає, але за поїздку Рівне - Чоп (~500км.) майже не втомився. На славуті по тому ж маршруту вже через 200-300км. виникало бажання стати розімятись, провітритись, так що при бажанні сидіння можна комфортно налаштувати під себе.
З перших кілометрів емгранд був трохи туповатий - ну не відчувалось що під капотом 1.8, після славути динаміки взагалі ніякої не було. Але вже десь з 3500км. двигун почав прокидатись, стала набагато резвіша, що помітив не лише я а й ті хто зі мною постійно їздить. Правда сьогодні відчув себе як на повозці, коли на крутому підйомі я плавно набирав швидкість від 100 до 120, а в лівому ряду біля мене прошмигнув таурег, який з тої ж сотні за кілька секунд набрав десь так 140))
Досі не можу звикнути що на машину постійно звертають увагу, оглядуються, розпитуюють на стоянці біля супермаркетів, просять оглянути салон - прям як сам до покупки шукав живого власника емгранда))
Недавно відбувся цікавий діалог, на днях вийшов в курілку на роботі, зустрів колегу з іншого відділу. Постояли з хвилиину, колега питає:
- Не в курсі що за машина стоїть? (показує на емгранд)
відповідаю: Моя, купив не давно.
колега: А де славута?
я: Як де, продав.
кілька секунд мовчання, затяжка, і колега видає фразу: Ех, зачотна в тебе славута була...
- А ця чим погана? питаю я.
- Розумієш, це нова, іномарка, така як у всіх. А славута в тебе була зачотна..
От вродь перекинулись парою фраз, а всередині щось йокнуло - як там славка зараз катається в нового власника. Все таки звик я до неї за 6 років, але сподіваюсь через кілька років від емгранда в мене будуть не гірші враження)
XamiL вне форума   Ответить с цитированием