25.10.2013, 23:04
|
|
♂
Машина: Был сенс, стал Lanos 1.6
Длина: 25150мкм
|
Цитата:
Сообщение от maddrifter
значит новый сенс не резон брать 
|
На ланос форуме есть куда более интересные БЖ чем тот по сенсу хэтчу.
Вот лишь маленькая часть:
Цитата:
Машині 24 т. км.
Що маємо...
Заміна мастила, фільтру.
Заміна правого сальника півосі. Стояв виявляється китайський. Заміна обох сальників распрєдвала (із заднього масло просто лилося, передній трохи потів). Сальники були також китайськими...
І треба робити "розвал" бо бо гуму добряче їсть із зовнішнього боку на обох колесах.
Так що маємо те що маємо - на український двигун ставлять китайські запчастини...
|
Цитата:
Давно на писав...
Проїхав, чи якось так 53000 км...
Так щоб отримував задоволення від авто - НІ...
Ті хто вважає, що купуючи "сенса" він не купує китайця - помиляється. І думаю від китайського в цій машині великі проблеми.
На 46000 сильно потекло мастило із під рпавої півосі. Майстер встановив, що прблема у розбитій внутрішній гранаті. Вирішено міняти. Купивші її, рідну, поїхав встановлювати... Виявилося, що вона на встановлюється на піввісь, так як із заводу стояла нестандартна граната, імовірно китайська, зменшеного розміру посадки, внаслідок чого на заводі, як так вважаю, проточували півосі під них. Мабуть то була ціла партія такої халтури. Тобто мені довелося міняти саму піввісь...
Українського автопрому немає, є китайський...
Поки що є бажання зняти машину з реєстрації, вивезти її в чисте поле там залишити...
Далі буде...
|
Цитата:
Напишу останнє повідомлення про мого "секса"...
"Авто" поїхало від мене на 70 т. км... До всіх попередніх поломок за 15 т. км зробив наступне: заміна прокладки блока циліндрів (гнало гази у ох. рідину, в результаті постійне кипіння двигкна. Голову блока було прошліфовано, замінено сальники клапанів та інші "ущільнюючі засоби".
Зима у нас як багато хто знає є вельми фундаментальною, тому по весні довелося пербірати весь перед: два амортизатори, два пеердні підшипника, гальмівні шланги та колодки. На "зад" уже не вистачило терпіння... Так він, рідний, і поїхав...
Загалом, більше двох років "каждодневного" ремонту...
Такі висновки... НЕ КУПУЙТЕ ПРОДУКЦІЇ АВТОЗАЗУ!!!! ЯКОСТІ ПРОСТО НУЛЬ!! НАВІТЬ НИЖЧЕ НУЛЯ!!!
|
Хотя я в салоне сидел в экспортом(для России) варианте СЕНСа,позаглядывал под капот,сравнил со своим - так мне даже понравилось! ну кроме руля,о котором я уже писал...
|
|
1 (1)
|