Цитата:
|
Сообщение от Jedy
Цитата:
|
Сообщение от Рост ®
А ти на концерті живого оркестру був? Невже там "прокатывается дрожь, при ударе в барабан. Чтоб вибрация ощущалась спиной и грудной клеткой."?
|
Нет, не был я на живых концертах того, что обычно слушаю -денег стока нету  Но подозреваю, что децибелей там хватает  Например, все здаие НСК "Олимпийский", если стоять снаружи во время концерта - кажется что подтанцовывает в такт басу, а временами что вот-вот взорвется 
|
Я не про озвучку стадіонів, а про звучання
живих інструментів, того ж барабана. Ну, невже в Києві на вулицях музиканти вживу ніколи не грають?
А те, що на стадіонах ковбасить - хто б сумнівався, їм же здоровенну площу озвучити треба...
Цитата:
|
Сообщение от Jedy
Цитата:
|
Сообщение от Рост ®
Чи в органному залі?
|
Такое даже не слушаю 
|
Чому я і не сумнівався?
Цитата:
|
Сообщение от Jedy
Цитата:
|
Сообщение от Рост ®
Невже там теж від найнижчих нот тебе цілого сотрясає, а стіни і стільці ходять ходуном?
|
Был в кинотеатре на фильме про EMINEM-а, такой "автобиографичный" фильм с кучей его музыки. Так стулья ходили ходуном еще как :shock:
|
А при чому тут крива кінотеатрова озвучка?
Цитата:
|
Сообщение от Jedy
Цитата:
|
Сообщение от Рост ®
Прокиньтесь, люди! Автомобільні саби, від яких машина підскакує не мають ніякого відношення до музичних компонентів. Бас повинен бути, але він повинен відповідати реальному, з життя! А не придуманому власниками пацаномобілів.
|
Вроде ж установщик, а простую истину о том, что главное в автомузыке это то, - чтоб нравилось хозяину машины. Еще не усвоил 
|
Ти знаєш, я не ширпотребщик. І за життя ще жодного пацаномобілю не зробив. Ні, ну було колись, пару раз бліни в поличку врізав, а потім стало стидно за своє ім`я

Якось не вмію робити те, що вважаю неправильним. І досі мені вистарчало солідних клієнтів, які хочуть слухати
музику, а не "ум-ца-ум-ца", соло сабвуфера з пищалками.
Просто я є фахівець, я маю показувати людям, як звучить правильна система, розвивати смак, а не йти на поводу неправильних стереотипів.
Уяви, вирішить "клієнт", що в автомобілі мають бути овальні колеса, прийде до виробника і почне втирати, мовляв, ти не шариш, головне, щоб клієнт був задоволений! Став овальні колеса! Що робити з таким клієнтом? Правильно! Посилати... до установщиків овальних коліс, їх. на жаль, на разі, куди більше, ніж треба.
Так що не варто тут розказувати про правоту клієнта. Він правий лише для себе. А я деградувати з цієї причини не намірений.
Цитата:
|
Сообщение от Jedy
Цитата:
|
Сообщение от Рост ®
Тепер я розумію, чому ти говориш постійно про локалізацію. В тебе її не може не бути при такому підході.
|
Тут соглашусь - действительно, ну очень трудно устроить , чтобы ГРОМОВОЙ БАС не локализовался, но я работаю над этим 
|
Ню-ню, працюй

Тільки не забувай, що бас грають сабвуфери тільки в негритянських, перепрошую, афроамериканських машинах. А в нормальних бас грають мідбаси
Цитата:
|
Сообщение от Jedy
Цитата:
|
Сообщение от Рост ®
ПС. До речі, атака - це, якщо по простому, швидкість відклику динаміка на електричний імпульс підсилювача. І в легшої 10-ки атака апріорі краща, ніж в 12-ки. За інших рівних умов, звичайно.
|
Тебя так послушать, так и панча у 13 см должно быть куда больше, чем у 16 
|
По-перше, панч залежить не лише від розміру. А, по-друге, при чому панч до сабвуфера?