Пройшов ТО-10000км. + газове ТО.
Вартість за обидва - 1175.89грн.
- заміна мастила в двіг. + масляний фільтр.
- повітряний фільтр.
- 2 газових фільтра.
- протяжка, контроль ітд. Перевірили розвал, сказали що підтягнули трохи задню балку.
Перед ТО-1 почитав книжку, на що закінчується гарантія, виявилось що з важливого - на дворнікі)) Пробував поміняти по гарантії, з підставою що мол погано на швидкості витирають - спочатку пробували мені довести що вони не на гарантії, коли показав книжку - морознулись що нема на складі, передзвонять в понеділок. Самі двірники ще в норм стані, але чого б їх на халяву не замінить то?
По експлуатації: перегорів запобіжник на салонну розетку і ще 1 неприємний момент, пов'язаний з сервісом.
В холодну пору, коли клімат за бортом показував -18С, охолоджуюча рідина перетворилась на сніжну кашу

Біди не наробило, але пічка в той вечір довго прогрівалась.
Ще від славути в гаражі залишалось трохи тосолу - долив в той же вечір. На другий день поїхав скандалить в АІС, але хулі тут докажеш - переміряли ареометром, вже плотность норм. Єдине чим "втішили" - сказали що в них такий тосол, який на морозі може в кашу перетворюватись.
Ну і звідки ноги ростуть - під час прийомки машини літом помітив що в бачку тосолу нижче мінімуму. Попросив майстра долити, на що отримав відповідь "тут недалеко магазин, будете їхать купите літру собі на долив". Майстер звісно був культурно посланий, з аргументацією що я щойно купив нову машину і прямо з площадки поїду тосол купувать на долив? Скінчилось все тим що поки я підписував папери, рівень в бачку вже був нормальний, як тоді сказали - долили охолоджуючої рідини. І думав же тоді що могли води долять, потрібно вдома плотность переміряти, але на радощах від покупки авто все з голови вилетіло .
Мораль сей басні такова, що все більше сумніваюсь в доцільності оф. ТО, але охолонувши вирішив що мінімум до 20ткм побуду на гарантії, але після офіційного сервісу потрібно все перепровіряти.