Цитата:
Сообщение от GAMER
Про барабашку, який появився в гаражі у Віталіка.
Схоже таки на те, що цокотить система подачі теплого повітря в повітрезабірник (в режимі "зима"), що знаходиться на випускній (вихлопній) системі. По крайній мірі, якщо рукою притискати, то вона подає металевий звук. Раніше не звучала, оскільки її тримала трубка.
Тепер питання. Та система, до якої кріпиться трубка біля вихлопної системи в принципі знімається і міняється чи тільки разом із "штанами"?
Наскільки критично їздити взимку взагалі без тої трубки. Я розумію, що повітря не буде настільки тепле, але чи воно буде критично чи ні?
|
Не мучься,а купи собі гофру від ВАЗа класики,розріж її зверху вздовж на 2-3 см і прикрути до каструлі знизу на хомут.Нижній кінець гофри упри в колектор і буде тобі взимку щастя.Я так вже років три їзжу,мені ліньки прикручувати жаровню на її місце,там такий гемор її прикручувати що ховайся.Так і лежить нова жаровня і шланга до неї в ящику з запчастинами,пилом покриваються.
А бряжчало воно і в мене поки я залишки жаровні не відірвав щоб при їзді не торохтіло.Та система кріпиться на дві шпильки на гайочки які з часом прикіпають від жари від колектора.