Помітив протікання гальмівної рідини через різьбу штуцера у місці його приєднання до ГГЦ.
Ось тут:
Тут на форумі радять розвальцьовувати магістраль, або підкласти ось таку шайбу:
Поїхав я на авторинок шукати мідну конусну шайбу. Хочу Вам сказати, що продавці, які займаються усіляким дріб'язком (шайби, гайки, болти тощо) роблять округлі очі, коли запитуєш у них про конусні шайби. Кажуть, що у них є лише конусні гайки. Обходивши увесь ринок, я зрозумів, що ідею з підкладанням шайби навряд вдасться втілити у життя. Треба шукати інше рішення.
Аби не йти з порожніми руками з ринку, я придбав:
Герметик Manol 9914 (червоний)
Шайби різних діаметрів
Приїхавши до себе на парковку (гаража у мене не має, тому доводиться усе робити на вулиці) почав думати, як можна вирішити проблему.
Спочатку відкрутив трубку з ГГЦ, аби оцінити стан розвальцьовування магістралі:
Стан розвальцьовування магістралі

Стан розвальцьовування магістралі 2

Стан розвальцьовування магістралі 3

Стан розвальцьовування магістралі 4
Не можу сказати, що "головка" виглядає пошкодженою, або зношеною (принаймні візуально).
Почав пробувати вирішувати задачу. Спочатку наніс трішки герметика на різьбу (на Таврофорумі мені, звісно, писали, що герметик у гальмівній системі — це тупак, але врахувавши усі "за" та "проти" все ж таки вирішив нанести трішки на різьбу).
Результату не дало)))
Йдемо далі.
Раз конусну шайбу купити не вдалося, вирішив підкласти звичайну, попередньо надавши їй легкого конусного виду:
Беремо шайбу та вставляємо у отвір шуруп, діаметр шапки якого більший, ніж діаметр отвору шайби
Легенько б'ємо молотком по шапці...
Шайба стає конусною))
Хочу сказати, що ця ідея повний тупак))) Ніколи такого не робіть, бо то дурня.
Йдемо далі. Магістраль все ще протікає.
Беремо звичайнісінький ковпачок для ніпеля й дістаємо з нього гумове кільце
Одягаємо гумове кільце так, аби воно зайшло за головку гальмівної магістралі

Ще фото

і ще
Вийшов такий собі маленький сальник.
Знову наносимо герметик на різьбу. Слідкуємо, аби він не потрапив у отвір гальмівної магістралі!
Далі міцно вставляємо магістраль у ГГЦ та закручуємо штуцер.
Вуаля! Більше не протікає. Не знаю наскільки такий ремонт є довговічним та "правильним", але по факту протікання більше не має.
Ось так!)