Тема: Emgrand EC7-RV
Показать сообщение отдельно
Старый 25.07.2014, 14:38   #5
XamiL

XamiL

Машина: Emgrand EC7-RV + ГБО
Длина: 6250мкм
Диаметр: 37мм

Ну от скоро рік машинці, можна вже зробити які-неякі висновки.
За рік в машині не з'явилось сквозних дир, не облізла фарба, не з'явилась ржавчина, навіть коробка і мотор не одвалились
Але з іншого боку і чуда не сталось, як не як Emgrand більше китаєць ніж європеєць, і ось чому.
На даний момент пробіг майже 17ткм, за цей час замінили обидва передніх ступічних підшипники, хоча як на мене гудів лише один з них.
Обслуговування перевели з АІСа на Пежо-Сервіс, враження одним словом - гавно. Підшипників довелось чекати 2 місяці, щоб щось довести треба їм добряче мозок повиїдати. Запчастини з такими розкладами можна було б і самому купити помінять, але кормлять "завтраками" що ось-ось уже приїдуть.
Почала поскрипувать 5 дверка, вилікувалось регулюванням замка.
Вмер підсилювач антени, тепер в місті ловить 3-4 станції (всього їх з десяток), за містом взагалі сумно. Хоча раніше 50-60км. від міста - ловило все без проблем. Виявляється поширена проблема хетча яку я профукав - підсилювач розміщений в корпусі антени, і без додаткової ізоляції з часом вмирає. Буду міняти сам, бо бажання зв'язуватись з сервісом і доводити що ти не олень немає.
Весною на швидкості зловив офігенну яму, не побачив в дощ на незнайомій дорозі, думав колесо вирве разом зі ступицею. Але ттт обійшлось, відразу поїхав на вібростенд і діагностику ходової - все ок, врятувала гума 205/65. Але чувак що працює на вібростенді порадив ще трохи побути на гарантії, так як по графіку правої стойки (яка яму відпрацювала) - їй скоро кирдик, хоча поки працює в межах норми.
Після цієї ями щось почало постукувать в ходовій, хоча всі діагностики показували що все ок. Місяць їздив на сервіс довбав мізки про проблему - виявилось був незатягнутий правий ричаг, хоча до того казали що це втулки стаба або опорний підшипник і тд.
Ось таке маємо в сухому підсумку - великий, комфортний китайський автомобіль з надійністю славути
Чи взяв би я машину якби знав зарання про проблеми? Однозначно що так, машина відпрацьовує свою вартість до останньої копійки, і навіть трошки більше. Звісно хотілось би хоча б перші кілька десятків ткм пройти без проблем, але тут більше причина в гівняному сервісі, уже підшукую стороннє СТО для подальшого обслуговування.
XamiL вне форума   Ответить с цитированием